3_bebelianne Buse4161 aman şebek ya fotilere bak 🙈bizimde ansızın üç dört yıl kadar önce aynı bu renkte kedi geldi çatımıza aldık baktık baya kızımda alerji çıkınca en yakın arkadaşıma vermiştik hamileymişim geldiği vakit tanrı misafiri demiştik seninkide o hesap olmuş
Mariam2 Buse4161 bilgin olsun normal sut bile verbilirsin bişe olmaz benimkiler o şekilde kurtardım ölmekten
patili_kiz90 Normal sütü suyla karıştırıp verebilirsin bende çok baktım böyle , gözleri açılmamış yavrular buldum hep. Sizinki yine biraz büyük bir zaman sonra kuru mamayı ıslatıp bile verebilirsiniz. 🌸
Serap09 Buse4161 ayyy evet gördüm Allah razı olsun çok sevaba girdin rabbim önüne çıkarsın iyiliğini aç bırakmadın yavruyu
Buse4161 3_bebelianne kız bende de alerji yaptı galiba kolumda kabarcıklar çıkmaya başladı. Ama benim verebileceğim biri yok kediyi besleyip biraz sevip uyuttuktan sonra yıkıyorum kollarımı rahatlatıyor
3_bebelianne Buse4161 Benim kızımdada kaşıntı gözlerde sulanma vesaire oldu yani kesinlikle vereceksin dedi doktor hayvanları seviyoruz ama maalesef evde bakamıyoruz eş zamanlı kuşumuzda vardı onuda eşimin teyzesine hediye etmiştik bakıyor hala ama bu kedinin aynısıydı gelen kedi
Buse4161 3_bebelianne ben de hapşırıp duruyorum ama verecek biri yok benim gibi de bakmaz bence etrafımdakiler. Ben alarma uyanıp mamasını veriyorum 🤣 kaşıntı harici bir zararı yok bana şimdilik kendisini toparlasın mama vermeye başlicam sonra çıkar balkondan gezer zaten
3_bebelianne Buse4161 Bak sen tabii bize büyklere etkisi o kadar olmuyor alerjinin neşe katmıştır eve şimdi o😊