sym0109 Mihriimah valla katılıyorum size yani sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil ama biraz zorlanmıyorum desem yalan olur😂
sym0109 Ewy Allah yardımcınız olsun kendinizi üzmeyin sonuçta doktorunuz sizin için en iyisini ister🙏🏻
sym0109 arwen1 ben de bebişe bayramlık bile almıştım şimdiye kesin gelir diyordum ama hanımefendinin keyfi yerindeymiş belli ki😌
sym0109 Esay5060 zaten herhalde burada okuduğum bir şeye göre doktora gitmeden kendi kendime evde 43’e kadar beklemeyeceğim ortadadır 😀 orta zekalı makul bir insan öyle yapar yani..
Esay5060 sym0109 tabi ki de beklemeyin kendinizi bebeğini riske atmayın ben 15 gün oldu doğum yapali 37 haftamda sancilarim tutu her hamilelik bir değil ☺️
HilEy yagmurcoskun 39+3 durumlar aynı ne sancı ne nişan ne su gelmesi ne kanala inme hiçbiri yok hamilelik 45 hafta olsa duracaktı heralde oğlum😂😂😂
akkrn Ewy kaç kilo şuan bebek? Benimkinin de kafası 1-2 hafta önde hep ama sadece kafa değil kilosu da önde diyor doktor
Ewy akkrn aslında kilolu ilerliyordu sonra 1 haftadır kilo almadı 3600 de kaldı baş çevresi 41 hafta gösteriyor. Israrcı olmak da istemiyorum normal diye ama çok isterdim. Bu hafta bir gün sezaryana alıncak sanırım