Simsiyahh Minnakminik özel kliniği var doğum yapılan hastane egepol büyük ihtimalle egepol olabilir sormak lazım
Minnakminik Gulbahcesi_ görüşebilirim, çok teşekkür ederim. Daha arefe günü düşük nedeniyle kürtaj oldum o nedenle çok da duygusalım, bayrama bebeğimle gireceğimi düşünmüştüm.
Gulbahcesi_ Minnakminik ogun bende hastanedeydım kanamam vardı düşün doktor tatile cıkıcaktı ama muayene ettı ogun bılerek gec saatte gitti bekledi yanı dedıgım gıbı bir görüş hatta gıdersen mesaj at ismimi de yazayım sana en azından belkı daha fazla ılgılenır
Gulbahcesi_ Dln_35 bende emre hoca 😅onemlı durumlarda demet hanımda gelıp bakıyor ıkısı bırlıkte yanı cok az kalmıs senın maşallah hayırlısıyla al kucagına benımde yarın kontrolum var
Gulbahcesi_ Dln_35 benım henuz yenı 19 + 3 coraspırın kullanıyordum bırakalım dediler o gunden berı kanamalarım oluyor lekelenmeler ıkı haftadır ugrasıyorum normal mı sende oldumu
Dln_35 @Gulbahcesi_ bende de 7.haftada olmuştu lekenlenme progestan iğne ve vajinal fitil vermişti onu kullandım bir haftaya kesildi sonra hiç olmadı
Dln_35 @Gulbahcesi_ kesilir moralinizi hiç bozmayın Maşallah 19 haftalık olmuş tutunmuş sonuç olarak sağlıkla kucağınıza alın🙏
Ilosko ghostty ghostty bugün bi kaç sağlık sorunu nedeniyle tüp bebek tedavisiyle gebe kalabileceğimi öğrendim ama benim 1 çocuğum var o sebeble devlet karşılamaz dedi doktor yani ücretli olur burda da dedi . Dokuz Eylül hastanesi bu arada . Sizin bu yazdığınız rakam devlet karşıladığı için mi böyle yoksa 2. Çocuk muydu sizin de 🌸
ghostty Ilosko ah hayır henüz bir çocuğum yok🥹 Şartlar içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 900 gün sgk nın yatmış olması vb gibi maddeler vardı. Devlet destekli yazmış olduğum fiyat.
Gulbahcesi_ ozge1001 evet öyle fakat 19’haftada ben hastane ve doktorumu değiştirdim malesef ilgisizlik oldu şaşırtıcı bır sekılde
fiona13 Merhaba İrenbedeyim. İlaçlar 50 bin falan tuttu. Opuya da 70 bin verdim suana kadar. Muayene ücreti ve tahliller hariç. İlk denemem OPU oldum ama döllenme sayısı oldukça az. Hayırlısı bi tık hayal kırıklığı…
ozge1001 Gulbahcesi_ yaa bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bazı yerler 400 500bin fiyat söylüyorlar inşallah sağlıkla kucağınıza alın bizede dua edin 🥰❤️