G12s_18 Kızlar haftaya randevum var 13 haftalık olmasına 3 gün kala gidecem ama devlet diye söylemez diye tahmin ediyorum 🩷
2boysmotherr G12s_18 11+5de ikiliye girdim perinatalokta kemik yapısı erkege benziyo dedi şuan 12+2yiz bakalım dogru çıkıcakmı genelde kemik yapısından biliyolar diolar 16 17si gibi kendi doktorum söyler gösterirse ilk oğlumu 15ci haftasında ögrenmiştik 🙈
FRVP20 G12s_18 ilkini 16 haftada öğrenmiştim şuan 22 haftalık olduk 12 haftada kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi sonra hiç göstermedi bidahaki kontrolümüz bayram tatili sonrası inşallah artık öğreniriz ya
Nimpheloss G12s_18 Özelde 11. Haftada tahminde bulundu ama yanlış. Daha sonraki kontrollerde hiç göstermedi. 17. Haftada öğrendim.
1Ali G12s_18 %80 gidişimde verdi, bazen cihazı farklı oluyordu ondan çıktı alamıyordu o zamanda ekranı çekiyordum. Son zamanlarda cihazı değişmişti bebek ekrana sığmıyordu anı kalsın diye yinede istiyordum ben o zaman bile karın baş çevresi olsun hep çıktı vermişti
iremykk Devlet hastanesinde 11 haftalikken ben sormuştum tahmini bişey soyleyemez misiniz diye. Erkeğe benzettim demişti. 13 de yüzde 80 ihtimal verdi , 16. Haftada kesinleşti doğru tahminmis.
G12s_18 iremykk Benim kızımı da 12 haftada kıza benziyor dedi sonra net kız olduğu kesinlesti ama bunda ne der bilmiyorum farklı doktor çünkü 🙂↕️