Two İkinci doğumum olacak Allahın izniyle. İlki sezaryendi. Şimdi de sezaryen olacak tam kaçıncı hafta kaçıncı gün alıyorlar biliyor musunuz daha gün vermediler
Sevgii_ Two devlet hastanesi takipliyim doktora sorduğumda bir sorun olmazsa 39. Haftaya gün veriyoruz demişti. Özel hastane için bilgim yok
Imasleeper Two 33 de gittim 3 hafta sonra fel günü konuşalım dedi 36 da gidicem büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra ya planlasa 38-39 haftalarda alır
Aselll2021 Two 11 haziran 39+1 e gün aldım 2. Sezaryen olacak benimde 4 yıl geçti ilkinin üstünden. İlki genel anestezi ile olmuştu bunuda genel istedim.
Bbaharincii Sevgii_ devlette nasıl sezeryan günü veriyolar normal doğum için ısrarcı olduklarını duydum da ne kadar doğru
luna27 Aydur_4242 Sağlıkla kavuşun bebeğinize 🥰 Benim de iki hafta önden gidiyor, ben de 36.haftadayım. Doktorum sezaryen görünüyor gibi dedi. Hiç mi normal için ihtimal yok acaba ? 😂 Kendi kendine doğum başlasa napacaklar ?
Hayatmavii16 Two benimde 2. Sezeryan 11 haziran Çarşamba günü sabah 8 de hastanede olmam gerekiyor yani böylelikle 38+5 e denk geliyor devlette düzenli takipli hastası olduğum doktor gün verdi sizinde öyleyse kendi ameliyat günlerine göre ayarlarlar
Pinnar7 Benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor ve ters 37. Haftadayım artık dönmez diye39+0 a gün aldık. Özel hastane
myangelson Two benim de planlı sezaryendi serklajli gebeydim doktor 39 a kadar bekleyelim o zaman alırız demişti ama 37+0 da tansiyondan acil doğuma alındım 🥲
2Princess1Mom Two 38 de alınacak benimde 39u bulmaz dedi doktorum henüz gün vermedi ama. 34 haftalığım şuan.
3_bebelianne Two Bende bu hafta randevum var gün alırım herhalede ama bana yazılan haftalar erken geldi 39haftaya gün veririm demişti özel hastane benimde
Aselll2021 Esnef hayır devlet kesinlikle tercih sunmuyor spinal yapıyorlar bizzat sordum genel yapmıyoruz dedi o yüzden özele gidiyorum
Esnef Perşembe günü 36 olcam bnde devlet takipliyim kontrolum var bakalım gün verir mi özel hastane 1 temmuz dedi neden devlet hastaneleri erken alıyo dedi hatta bakalım devlette nasıl olcak
Gkcmila Two 39 da alıyorlar genelde 39 haftayı geçirmiyorlar riske atmamak için 38 39 arası diyeyim benimde ilkini 39+0 da aldılar tam ikinci aralık ayında bakalım onu da 39 da alırız bir aksilik çıkmaz ise dedi doktor