Bulutlarda Kızlar ben ilk defa gideceğim 7+2 olacak gittiğimzde inşallah kalp atışı da duyulur bu sırada video çekmeye izin veriyor mu doktorlar birkaç kişiden vermiyorlar diye duydum ama çok saçma geldi bana var mı böyle bir şey?
Sssbbbs Bulutlarda bir kere gittim devlete ekranda göstermedi zaten özeldeki gibi değil doktor ekranı sadece kendi görebiliyor 2 sn kalp atışını dinletti kaldırdı
Senem10 Bulutlarda o doktordan doktora değişiyor ilk hamileliğimde asla izin vermediler eşimin benle içeri gecmesine bile izin vermediler ikinci gebeliğimde başka devlet hastanesinde fotoğraf videoya izin verdiler eşiminde içeri gecmesine müsade ettiler
ozwoman Bulutlarda devlet hastanesinde video değil doktora fotoğraf çekebilir miyim demiştim o da bana sen toparlanırken ekrana güzel poz bırakırım onu çekersin demişti Üniversite hastanesinde annem video çekmeye çalışırken yakalandı yasak çekemezsiniz biz babası için güzel fotoğraflar veririz demişti pek umudunuz olmasın yani 😔 Ses kaydı açık telefonu koyabilirsiniz kalp atışını en azından istediğiniz zaman dinlemek için
Accountant Bulutlarda öyle uzun uzun kalp dinletmiyor ki ben ilk kalp atışını devlette duydum değil video çekmek kalp sesi olduğunu bile anlamadım tıkı tıkı sadece 2 kez dinletti yani sen telefonu çıkarana kadar bitti kalk der 😂
Bulutlarda sylm bugün yengemle konuştum kendi doktoru kesinlikle olmaz demiş ben farklı bir doktora gidicem inşallah o saçmalamaz ya bide gidip özelde çekebilirsin demiş!!!
[silindi] Ekranı size gösterirse şükredin ne videosu😂 ben devlete gittiğimde hiç bir zaman bebeğimi göremedim ekran tamamen kendilerine dönük ve asla sana çevirmiyolar 2 dk bakıp kaldırıyorlar zaten, özele de gidiyorum ben aynı zamanda
Accountant Bulutlarda ses kaydı aç öyle gir içeri ben öyle yapmıştım telefonu elinde tutarsın çok kısa olduğu için duyamamıştım ama belki duyarsın sen
1Ali Videoya izin vermedi ama ses kaydı alabilirsin demişti, genelde çıktı veriyordu ama bazen veremediği zaman ekranda çekmem için bebişi güzelce yakalayıp bırakıyordu bende çekip çıkıyordum
ikra17 Bulutlarda veriyorlar canım zaten içeri eşi almıyorlar en son gittiğimizde hocam eşim en son 2 hafta önce gördü bebeğimizi içeri gelebilir mi dedim erkek almıyoruz dediler peki o zaman videoya çekeyim içeri alınmıyormuş dedim 2 keredir alıyorum videoya özelde zaten eşimde giriyor
Bulutlarda ikra17 inşallah banada izin verir ya yorumlardan korktum açıkcası sırf bu yüzden özele gitmek istemiyorum
ikra17 Bulutlarda zaten devlet hastanesi ultrason kağıdı da vermiyor çıktı hangi şehirde gideceksin ben mersin tarsusta gidiyorum devlete arada ilaç yazdırmak için
Bulutlarda ikra17 Antalya Kemer devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum gideceğim doktor daha önce 10 yıl özelde çalışmış baya iyi yorumları var umudum yüksek ama olmazsa bide Şehir hastanesini denicem oda olmazsa özel mecbur😕
Pembe_bulut Ben cinsiyet öğrenmek için gittiğimde baştan sona ekranın videosunu çekebilmiştim izin vermişti. Bazen odası değişiyor o zaman cihaz da değişik oluyor sanki. Ekranı sadece kendisi görebiliyor o zaman çekemem zaten 😅