AnlatmayaGerekYok Duyguyy insan heves ediyor alışveriş için çok istiyosan müslin bez ıslak mendil şeffaf bebek küveti falan alabilirsin. Kıyafetlerin hemen hemen hepsi kız ve erkek diye çok keskin ayrılmış maalesef. Bende pembe almam diyordum ama olmuyor aldıklarımın çoğu pembe
MomNalbant Duyguyy 17 hafta erken gibi alışveriş için bende 17 haftalığım , kız dediler yani alışveriş yapmadım ama minik şeyler gördükçe hoşuma gideni alıyorum mesela çorap gibi , önlük gibi vs😁
MomNalbant Duyguyy bende hep erkek hissettim🙄 ama kız.. bende 20. Haftada kontrolüm var tekrar sorcam 🤗
Zehoyasuncuk Vala canm Bnde dün muanayne oldum 12+5 günlüğüm bana pipisini dahi gösterdi ama dün post açtım herkes değişebilir diyince bi tuhaf oldum inş senin alalh gönlüne göre verir 😍
ebru23 Duyguyy ikilemde mi kaldi yani bacak arasini net gordu mu? arkasi donukse tahmini kiz erkek diyolar bazen
Duyguyy ebru23 ya nasi soyleyim bana surasi bacak arasi duz kabariklik yok flaan demedi sadece kiz dedi
Zehoyasuncuk Duyguyy ay vala doktor gösterdi dün oğlumuz geliyo gibisine post açtım çoğu kişi değişeblri diyince morelim bozuldu bir az 😞
ebru23 Duyguyy onu bilemiyorum isterssen detayliyi bekle canim benimki 17. haftada bacak arasini net gosterdi ben bile gordum :) pipiyi
Masalmom Duyguyy Sen yine de acele etme canım benimde hep elim erkek kıyafetlerine giderdi cinsiyetini hiç bilmezken hep erkek kıyafetleri bakardım ama kız oldu nasip neyse o tabi ki 🤗