Kbraa_27 17 haftalık gebeyim bundan bir ay öncesine kadar idrar yollarında çıkan tahlillerde referans dışının Bir tık üstünde enfeksiyonum çıkmıştı ama doktorun buna önemsemedi ilaç falan vermedi benim de bugün bir karın ağrım var ve ayriyeten akıntım var benim de kafama çok takıldı bu durum sizce bugünkü karın ağrım idrar yollarımın enfeksiyonundan mı oluyor doktorumun hiçbir şey vermemesi de kafamı çok karıştırıyor sizce bu ağrımın sebebi idrar yollarından kaynaklı mıdır kızlar
Arzu19988 Kbraa_27 bamada ilac vermiyordundoktorun hep bol su ic diyordu.gunde 2-3litre .ikinciue hamileiyim bundada var yanma kasinti akinti karnin altinda rahatsiz edici ama dayanilmaz olmayan agri bol su icimeye cslisyorum.
Miniginannesiiii1111 Kbraa_27 17+4 um benimde akıntı var karın ağrım var dün çok yoruldum ondan mı yoksa idrar yolundan mi veya haftamdan kaynaklı mi bilmiyorum
Ebruebos Bende ağrı olmadı hiç ama sık tuvalete çıkma ve biraz yeşil gibi sarı akıntım oluyordu. Fitil ve tek kullanımlık şase kullandım geçmemiş ya da tekrarlamış yine çıktı tahlilde doktorum tek kullanımlık şase verdi geceleri çok sık tuvalete kalma olmuyor artık önceki gibi. Ama bazılarında kasık ağrısı falan oluyor enfeksiyondan.
Kbraa_27 Ebruebos evet aynen biraz kasık ağrısı var bendede bidaha ısrar edeyim doktoruma bidaha baksın
Canan1991 Eğer enfeksiyon var ise bol bol su için ve lavaboya çıkın bir dsmla bile gelse tutmsyın hemen yapın
Pygmalion Bence enfeksiyon onemli, cunku erken dogum riskini artiyor. Bende 2 kere oldu antibiyotik kullandim, dikkatli olmak lazim hem vajinal hem de idrar yolu icin
Kbraa_27 Pygmalion Ya evet aynen işte anlamıyorum birşey dediğim zaman doktorum ben yorumlarım sen kendin karar verme tahliline diyor
Gebeskaplumbagaa Doktorunuz idrar kültürü de yaptırdı mı asıl önemli olan o. Üreme olmuyorsa benım doktorum da ilaç önermiyor genelde
Anneyiimbenn Benim de 1 ay önce çok çıkmadı o yüzden doktor ilaç vermedi bol su iç dedi. Bu 1 haftadır o ladar kötüyüm ki anlatamam böbrek ağrısı karın ağrısı. En son kan idrar verdim kanıma bile bulaşmış enfeksiyon. Antibiyotik kullanıyorum şimdi. Daha dün serum taktılar. Gündüz neyse idare ediyorum ama gece uyku uyumuyorum enfeksiyondan. Biraz uzun oldu ama demem o ki üstüne düş çok önemli
Kbraa_27 Anneyiimbenn Kıyamam ya geçmiş olsun evet bayramdan sonra gideceğim bi daha test vereyim sinirim bozuldu kafama takıldı çünkü
Istanbul1052 Bende 32+5 günlük hamileyim benimde son 1-2 aydır sağ kasıgımda şiddetli ağrı oluyordu farklı Bir doktora gittim idrar kültürü normal idrar tahlili ve kam tahlili verdim ve normal değer 0-5 arası olması gerekirken benım ki 12.2 çıktı doktor tek kullanılmık toz olan antibiyotik verdi ama hiç işe yaramadı hala çok ağrım var kültür testimin sonucuna göre tedavi yapacak ama çok ağrım var dayanamıyorum .. öneriniz var mi ? Bol bol su içiyorum o günden beri
Gebeskaplumbagaa Istanbul1052 maalesef en dogru tedavi kültür sonucunuza göre yapılır. Ortalama 3 gün içerisinde çıkar sonuç bu süreçte bol su içmekten başka çare yok 😞
nerminhamis Benim 16 hafta ya girdigimden beri bicak batmasi kasık ağrısı hafif ağrılar hissettim korktum acile gittim tek kullanimlik ilaç yazdı birde fitil kullandim dün bugün baya yoğun sarı akınti gelmeye başladı
Hashasim2020 Ya bende de hafif çıktı ama doktor ilaç vermedi su iç bile demedi hatta tahlillerine baktım bir sorun yok dedi 🙄 Arada kasıklarom ağrıyor idrar yolundan mı 7 haftalık olduğum için mi kestiremiyorum
Kbraa_27 Hashasim2020 Banada vermedi işte su iç deyip duruyo😂 Ama sen daha 7 haftalık normal senin bence arada ağrıların olması sende bol su iç