carpediem97 Yolda hafif sallantı da olsa bende kısa süren kramplar oluyor çok korkuyorum normal mi sizce 🥺
merveblttt carpediem97 aynısını ailemin yanına giderken bende yaşadım canım üç saatti yol ama inan ne yaşadım bilemezsin doktoruma danıştım normal olduğunu biraz mola verip yürümemi önerdi sende öyle yapabilirsin
Zeynepsinejan carpediem97 organlarım yer değiştiriyor arabada hep önde oturuyorum bişey olmaz ama ben aylarca işe gittim geldim ayrıca doktora da sordum Allah koruyor suyun içinde bişey olmaz endişelenmeyin
yagmurcoskun carpediem97 haftadan haftaya değişir canım ama erken haftalarımda bile kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum uzun süre oturduğumda. Şimdi 39+4 olduk çukurlara girmek vajinama birinin şiş batırması gibi ayyyy
carpediem97 yagmurcoskun benim 16 haftalık henüz tekme falan da hissedemiyorum her sallantıda iyi mi acaba diye düşünmekten yoruldum vallahi 😬🥲
yagmurcoskun carpediem97 anana evet ben de öyle hep merak ediyordum keşke evimde bi ultrason cihazı olsa her an baksam diye hayal ederdim 😂