Senem10 cans7 ben instabebegiyim sayfasından sipariş vermiştim ürünü güzel parasına değiyor yani eksiksizde gelmişti
Zeynoooom cans7 bende instgramdan Elzeyn.store den verdim ödeme kolaylığı sağladı birde sürekli resim attı memnun kaldım
Zeynoooom Ltfye63 ben tulumu 550 TL’ye yaptırmıştım diğer setleri tam hatırlamıyorum ama hepsini 2150 vermiştim
minikkurabiyelerinannesi tanyawon merhaba kaç günde elinize ulaştı 😊 memnun maldınız mı gerçekten bende oradan sipariş vereceğim
tanyawon minikkurabiyelerinannesi inanın hatırlamıyorum sipariş usulü çalışıyordu kişisel tasarım oldugu için. 3 hafta demişti sanırım o sürece de kargoya verildi 1 ay sürdü diyebilirim tüm süreç ben memnun kaldım ürün baya kaliteliydi 2.cocugum olursa yine ordan yaptırmak istiyorum ☺️
minikkurabiyelerinannesi tanyawon bende bu akşam sipariş verdim ağustos sonuna gün verdi bakalım ınsallah beğenirim 🌸
bluemom24 psymom kesinlikle katılıyorum instagram sayfaları gereksiz pahalı yapıyor trendyolda o kadar çok çeşit var ki ayrıca daha güvenli geliyor bana