Gamzelibebek Kızlar dün ilk kez korunmasız birlikte olduk en erken ne zaman test yapayım sizce yardımcı olur musunuz 6 yaşına girecek oğlum var korkuyorum bir yandan istiyor da gibiyim kafam karışık avox test sipariş verdim 😇
Busranur_mnts Gamzelibebek yumurtlama zamanı mı canım önemli olan o şüpheli işilkiden 12 14 gün sonra çıkıyor en erken 10 da çıkar o da tutunma erken olmuşsa bazen tutunma 9. 10. günde olabiliyor öyle olursa idrarda geç görülür
Gamzelibebek Busranur_mnts yumurtlamadan 2-3 gün sonra oluyor kuzucum. İlk defa denedik 6 sene aradan sonra. Çok merak içindeyim😃
Busranur_mnts Gamzelibebek yumurta çatladığında en fazla 24 saat canlı kalıyormuş inşallah tutmuştur canım bu ay olmazsa da üzülme ilk deneme sonuçta adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki olsun
2cocuk2kopek Gamzelibebek Yoo değil kuzum benim döngüm 2,5 haftada bir mesela adetim 7 aralıkta bitti 25 aralıkta adet olmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendim
Busranur_mnts Gamzelibebek takip etmediyseniz her an ne olacağı belli olmaz bazen yumurtlama geç olabiliyor benim 14 mayıs adet 2 haziran yumurtlama
Gizemce1- Gamzelibebek o sizin yumurtlamanızla alakalı yumurtlamaya denk geldiyse olabilir ama yok daha erken yumurtlayıp geçtiyse mümkün değil
Gizemce1- Gamzelibebek olsun adetinizi gördükten sonra ovülasyon takibi yapın test ile kafanız rahat olur en azından🙏🏻
Gamzelibebek 2cocuk2kopek benim 27 günde bir oluyor bakalım ne olacak. 6.5 sene sonra ilk kez deniyoruz :)