Pinaranneoluyor Kızlar 29 haftalık gebeyim bir haftadır çok kötüyüm gribim saniyordum acile gittik sürüntu testi yapıldı covid pozitif çıktı .koku alamıyorum öksürüyorum. Yaşayan var mı ..bebeğe geçer mi ne olacak şimdi korkuyorum ya of
Briahll Pinaranneoluyor çok geçmiş olsun. Abimin eşi de 6 aylık hamileyken geçirdi Bi sıkıntı olmadı merak etme yeğenim şuan gayet sağlıklı 3 buçuk yaşında🥰
Mariam2 Pinaranneoluyor bitmedi mi o hastalık geçmiş olsun hamile kalmadan geçirdim da ozmanlar nefes alamıyorum dedim ve kimse gelip bakmadı bana ambulans gönderip alırız demişlerdi kimse gelmedi
minismom Pinaranneoluyor kızıma 14 haftalık hamileyken gecirdim bi sorun olmadı kızım 2.5 yasında ama doktorum coraspirin kullandırdı karantinadan cıkınca bi kan tahlili yapıldı 10 gu daha coraspirin kullanıp kestim cunku covid kanda pıhtılasmaya yol acıyomus sende kadın dogumcuna danıs
Pinaranneoluyor Mariam2 teşekkür ederim dikkat edin kendinize kalabalik ortamlara girmeyin toplu taşımaya toplu AVM vs
Pinaranneoluyor bebek_29 teşekkür ederim hiç bitmemiş ki sadece isim değişmiş başka varyantlarla. Unfilurza negatif covid pozitif çıktı benim test