1202 Kizlar şimdi şoyle genelde dongum 32 gundur her ay farkli gunlerde yumurtlama yaşarim bu ay 14gunde yani 29mayis catlama yaşadim şimdi benim bat 16mi yoksa 11mi oluyor ?
asil15 1202 canım adet başlangıcından itibaren 11.günden itibaren gebelik şansı için iliski öneriliyor bilgin olsun yumurtlama takibini sadece net testle takip edebilirsin
Busranur_mnts 1202 aynen canım 11 den itibaren bekle ben klomen tedavisindeyim geçen ay tam yumurtlama takip edilmedi tahmini yumurtlamadan 12 gün sonra adet olmuştum bu aay yumurtlama takip edildi şimdi 5. gündeyim bekliyorum :D
1202 Busranur_mnts hayirli haberler aliriz inwAllah canim benim catlamanin 9gunu bu gun bakalim hayirlisi😊🫶
Busranur_mnts 1202 senin yarın belki testte çok hafif belli olabilir bulabilirsen awox al ben de ayın 10unu bekliyorum test için doktor 10 gün sonra gel kan ver dedi direk kandan önce yine de test yaparım test heyecanı bozulmasın :D
1202 Busranur_mnts 😊ben Azerbaycanda yawiyorum canim burda o testten yok malesef bawka bi testle denerim belki
Busranur_mnts 1202 hıı anladım canım o zaman ordaki güvenilir bi testten al bulabilirsen 2 3 farklı marka al teyit amaçlı bazılarında yalancı çıkabiliyor çünkü