miniminibebek Ya kızlar 32 ye girdiğimden beri gece uyurken ya da gün içinde uzanırken öyle bi nefes darlığı yaşıyorum ki ara ara ölecekmişim gibi bu neden oluyor ya sizde de var mı az önce tam uykuya dalacakken yine aynısı oldu bütün oksijenim bitiyor
Miskimber miniminibebek 30. Haftadayım bende de oluyor ter basıyor kalp hızlılaşıyor normaldir umarım
Nesy miniminibebek 35 hafta oldum bende de var 1 haftadır devam ediyor normal nefes darlığı gibi sırt üstü asla uzanamıyorum 10 saniye bile sağa dönünce bile nefes almakta zorlanıyorum. Bebişler büyüyor ondan dedi doktor ve pozisyonu ile alakalı
miniminibebek Miskimber benım de aynı şekilde kalp çarpıntısı sıcak basması da cabası 😑inşallah normaldir
miniminibebek Nesy aksine ben sırt üstü uzandığımda daha rahat nefes alıyorum 🥹sola sağa donmek zorunda kalıyorum bebiş için az kaldı inşallah diyip kendimi avutmaya çalışıyorum
Gozdekg Benim de öyle oldu cocuk pozisyon almaya çalışıyor ya da almıştır ciğerleri sıkıştırıyor artık. Benım pozisyon aldı biraz rahatladım aşağılandıkça rahatlıycaksınız ama bu sefer de tuvalet sıklığı yaşııyacaksınız😂 36. Haftamdayım
miniminibebek Gozdekg ay o haftayı görelim de tuvalet inanın umrum değil erken doğum riskinden korkuyorum 😢nefes darlığı çok zorluyor
Gozdekg miniminibebek 36dayım şuan inan daha fena… uc gundur toplam 10 saat uyumuşumdur… midem de cok kötü nefesim de 🥲