Seelinimo Kızlaaar 26+5iz. doğum iznine ayrıldığım zaman yani 31+6 olunca 32.de çalışamaz alıp tatile gitmeyi planlıyorum. Böyle bir şey mümkün mü ? Sizin hekimleriniz ne dedi ne zamana kadar tatile gidebilirsiniz dedi ? Bu arada özel araçla gideceğiz.
Balbebek012 Seelinimo ben tam 35 te gitmiştim ama bizim yazlık ev vardı site içinde denize sıfır ve özel araçla gittik iki saatlik yol du zorlanmadım rahat geçti kendimi iyi hissettikçe girdim denize. Ama havuza girmedim hijyen açısından tavsiye etmem bence doktor sizin haftanızı normal görüyorsa sancı veye herhangi bir risk yoksa gidin denize. Bol bol fotoğraf çekersiniz anı olur💗
3_bebelianne Seelinimo Doğurana kadar gittim ben bundan önceki hamileliklerimde özel araç dışında gidilmez zaten
cauuv1 Seelinimo 30 haftalıgım doktor git bol bol yüz dedi hatta yeni geldim bende tatile. Kendi aracımızla geldik sık mola ver 15 dk yürü demişti öyle yaptım denize de giriyorum bi sorun yok valla, bide günde 2 3 kez günes kremi sür demisti
Mariam2 Seelinimo ben hep gezdim tatil yerde yaşıyordum ozman zaten denize girerdim ama havuz çok nadrren oda herkes girmcegi yerlerde girerdim pahalı havuzlarda pek kimse gitmiyor
Seelinimo Mariam2 gezmek denize girmek değil de 32den sonra yolculuk yapmak tatile gitmek aslında sormak istediğim
Merve6521 Bende 31. Haftamdayım ama cesaret edip gidemedim birde yolculuk için nasıl olur enfeksiyon riski falan derken kalsın dedim eğer doktorunuz sakınca görmezse sorun olmaz bence
Seelinimo Balbebek012 havuz konusunda evet şüpheliyim ama sonuçta tatile gittiğimiz için de havuza girmek kaçınılmaz oluyor bunalıyorsun vs
Accountant Seelinimo sık mola verip yürüyün o zaman çünkü İstanbul içi trafikte bile 2 3 saat kalınca belim ağrıyor ayaklarım şişiyor arka koltukta uzanırsınız otura yata bir şekilde gidersiniz kendinizi iyi hissediyorsanız