TubaAyla13 Selamlar, doğum için Amerikaya geldik benim gibi olan var mı? Florida Delray Beachteyim, doğum sürecinde birbirimize destek olabiliriz 💗
TubaAyla13 Tugcebb aa az kalmış kaç haftalıksınız 😊 Instagram hesabi miamilidogum çok tatlı biri eğer arayış icindeyseniz tavsiye ederim diğer doulalar ile de konustum en içime sinen Buse oldu 🙏🏼
Aslan003 TubaAyla13 ben de görüştüm bugün Buse hanımla siz yaptınız mı doğumu nasıl geçti süreç çok tereddütlerim var benim de
Cokistersengelerbence gozde-3535 merhaba ben de şu an araştırma aşamasındayım. Süreç hakkında bilgi vermeniz mümkün müdür? 🌸
gozde-3535 Cokistersengelerbence merhabalar ben doğum yaptım 10eylülde haftaya perşembe dönüyoruz ülkemize inşallah😊 bizim avantajımız eşimin abisinin burda yaşaması oldu doula ile çalışmadık
gozde-3535 zehracany bize yaklaşık 15bin dolara mal oldu ama yeme içme konaklama araba gibi şeyler zaten vardı eşimin abisi burda yaşadığı için onları o sağladı sağolsun
Cokistersengelerbence gozde-3535 öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰hangi hastanede doğum yaptınız acaba?
gozde-3535 Cokistersengelerbence çok teşekkür ederim ben boca regional da yaptım hastaneden çok memnun ayrıldık
Cokistersengelerbence gozde-3535 ben de bakıyorum ama miami de olan hastanelerin fiyatı Teksas a göre daha yüksek. Ülkeye giriş yaptıktan sonra herhangi bir hastaneyi tercih edebiliyor muyuz acaba? Birde sizce doula olmadan süreci yönetebilir miyiz?
Cokistersengelerbence Aslan003 miami için fiyatları aşırı yüksek. Dün Buse hanımla konuştum 18 bin doğum be doulalık ücreti 1+1 ler de 3800-4000 dolardan başlıyormuş