Rab1iss Merhaba hanımlar ben şuan 21 haftadayım ve 10 kilo almışım evet biliyorum çok almışım şimdiden ama dikkat ettikçe daha çok alıyorum anlayamadım ne yapabilirim daha fazla almamak için normal doğum olmaz yoksa diyorlar yardımcı olur musunuz
Sulegull Rab1iss bende 34 haftalıgm 22 kg aldım daha doğuma var bana da kızıyorlar ama yaoacak bişi yok İlkinde de almıştım verdim
Merve6521 Rab1iss bende senşn gibiydim tam 5 ayımda 10 kilo aldım nasıl aldım hala bilmiyorum sonra diyetisyen eşliğinde devam ettim baktım olacak gibi değil diyetisyenle iyi gittim sağlıklı beslenmeye başladım en azından şimdi 30+5 bir 4-5 kilo daha aldım bu 2-3 ayda biraz daha kontrollüyüm ama şu içsem bile yarıyor anlamadım ki 😀😀
As38- Hamur işi şeker tuzu bırak canım bol bol meyve ve sebze tüket yürüyüş yap doktor onaylarsa pilates yoga yap
psymom Rab1iss cok zayıf olanlar birden alıyor ondan sordum. Bende en basta hızlı aldım sonra durdu bende hamurisini cok seviyorum🤣 tamamen bırakmak zor bence ama porsiyon azaltarak iki pogaca yerine bir ya da yarım yiyerek de dikkat edilir
Aslaninannesi_ Hamur işi ekmek şeker tatlı bunlardan uzak durun bunlar sadece size kilo aldırır bebeğe hiçbir faydası yok ve gebelik şekerinizi tetikler