r_deniz Merhaba regl bitiminden hemen sonra hamile kalan var mı? Yani yumurtlama günleri dışında hamilelik yaşadınız mı?
minimomy_ r_deniz regl bitimi değil ama regl gecikmenin 7.günüydü ilk çocuğumda her zaman 14. Gün yumurtlamıyoruz
Gizemce1- r_deniz regl bitiminden hemen sonra da hamile kalınabilir ama o zaman yumurtlama günleridir o yüzden kalınır yumurtlama harici hamile kalınmaz
2melekannesi_ r_deniz regl bitiminde de yumurtlama olabilir her zaman 14-15.gün olmuyor bazen 2.gün olur bazen 20.gün yani regl bitiminde gebe kalındıysa o yüne yumurtlama gününe denk gelmiştir :)
r_deniz minimomy_ ben ilk oğlumda yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım. Şimdi hamilelik şüphem var eğer hamileysem adet bitiminden hemen sonra hamile oldum onun için sordum adet bitiminden hemen sonra ne kadar mümkün diye
r_deniz Gizemce1- 3 haftada bir görürüm şimdi adetime bir hafta var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
r_deniz 2melekannesi_ eğer öyleyse benim için mucize olmuş kolay hamilelik yaşayan biri değilim ilk oğlumda yumurta takibi artı ovulasyon testiyle olmuştu