Balbebek012 Yalnız Freud’un tek bir kitabından bahsetmedim. Sizi birçok post altında eğitime ve psikolojiye çok da uymayan şeylere yorum yaparken de gördüm. Buna yazmak istedim çünkü milleti yanlış yönlendirmekten başka bir şey değil bu yaptığınız. Siz eğer ki “okudum sindirdim” diyebiliyorsanız “cinsel kimliğin” 3 yaşından sonra zaten oluştuğunu tam olarak bilirdiniz. 🥹 Sabahtan beri burada eşinize güvenmediğinizden (temizlik açısından) bahsederken şimdi güveniyorum diye eklemeniz garip geldi doğrusu. “idari amirlik” pek bana göre değil zaten idari amirlerin “eğitimciliği iyi” diye bir şey de yok. Şunu söyleyebilirim bu dediğinize karşılık bir eğitimci olarak insanlara “içinize sinen” şeklinde değil de “doğru bilgileri” vermenizi beklerdim. Çünkü genelde biz böyle yapıyoruz. Olması gereken de bu. Çok merak ediyorsanız yüksek lisansımı da yaptım. Emin olun psikoanaliz kitaplarını sadece Freud değil, Skinner, Jung, Bandura gibi insanların da okudum. Üstüne üstlük John Maxwell Coetzee gibi değerli bir profun kitabının psikoanalitik taksonomisini yaparak tezimi bitirdim. Hava atacaksam bununla haklı yere torpilsiz bir şekilde atabilirim bence 🥰🥹