ErsBegAs ikincibezelyeayak normalde hep görüyordum hanımefendinin postlardaki yorumlarını ama buna dayanamadım valla 🥺 gece gece uyku da tutmayınca
ErsBegAs [silindi] hoş geldin hoş geldiiinnn 🥹🥹🧿🧿🥰🥰🥰 şeker ikram etmek isterdim valla ama uzaktan olmuyoo
ErsBegAs [silindi] valla kendisi istedi o kadar ben de istedim tabii de o da istedi yanisi 🤣 zaten tatile gidemiyorum diye morelmanlarım çok bozuk
ErsBegAs YavruKurtveAnnesi aaaaaaaaaaa aha çok sevindim valla ben ama şu an ciddili miiii 🥹🥹🥰🥰❤️❤️ valla yatakta dönüp duruyorum eşim diyor bir dur artık be kadın 🤣🤣
Blueeberryy ErsBegAs anladim ben yardimci olmak icin demistim begeni falanmi yapmak lazim diyede🤣 iyi ya formulunu bulmussun evet tiktoktada hashtaglr ise yariyodu bide populer muzik ise yariyodu
ErsBegAs YavruKurtveAnnesi 🥹🥰 teşekkür ederiiizz valla onu da zorla çektirdim eşime beni koyma beni koyma diyor arabadaki haline 🤣
Benimennembirmelek Balbebek012 ayn öyle katılıyorum kim olursa olsun asla ve asla mecbur kalmadıkça kızımın özel bölgesine öyle detaylı bakmasına katiyyen izin veremem
[silindi] Benimennembirmelek kızımın özel bölgesine öyle detaylı bakmasına katiyyen izin veremem Düşünceniz ciddi anlamda korkunç. Eşiniz bilse nasıl üzülür ne düşünürdü acaba