Masal2021 Hashasim2020 evet onlarda oluyor ama kasılma olunca kokrtum açıkçası ins sağlıkla ilerler hepimizn gebeliği ❤️
Elzem123 Hashasim2020 benimde sat’a göre 7+3 ama 6+0 da kontrole gittiğimde 5+2 çıkmıştı o yüzden sadece keseyi gördüm ben de daha kalp atışını duymadım Salı günü gideceğim inşallah sağlıklı bir şekilde görürüm çok merak ediyorum. Önceleri aşırı uyku hali ve kasık ağrım oluyordu bu hafta biraz düzeldi sadece yorulursam sırtım ve kasıklarım ağrıyor onun haricinde sanki hiç hamile değilim gibi.
Asyarslan60 Elzem123 bende sanırım 5+1 şuan Salı günü kese için gidiceğim bende yorgunluk dışında gayet iyiyim merakla bekliyorum birbirimizi haberdar edelim🌼
Mehlika_ Mucize0 bende 6 da gittim kese ve yolk göründü sadece şiödi 7 ye girmeyi bekliyorum kalp atışı için inşallah sağlıkla duyarız canım 🥺 kese kaç milimdi senin
MerveLeo Huzurr ben Salı günü gideceğim büyük ihtimal kalp atışı duyamayacağım ama keseye bakarlar. Siz ne zaman gideceksiniz
PBC Ben de 6 da gittim Pcos hastasıyım yumurtlama dönemine bakmak lazım dedi kese göründü bebek için 2 hafta sonra gel görürüz dedi 🙏🙏 çok heyecanlıyım ellerim titriyor kızlar inşallah bu trimesteri sağlıklı şekilde geçiririz hepimiz amin🙏
Mehlika_ PBC ay inşallah yaa bende 11inr randevu aldım inşallah erken almamımdır tam 7 haftalık oluyor o zaman
Gamzehamile Hashasim2020 korkuyorum 5+6 benim kalp atışı için ayın 11 de gidecem ve o zamana dek korku olacak
Fatmanurduru Gamzehamile merhaba aynı haftadayız kalp atışı duyabildiniz mi benim randevum 18 inde merak ettim 🌸