Semy1991 Serom ben Merve ye gittim ilk gebelikte baya ilgili sorularw cevap verne biriydi.arzu karakasta iyi öneriyorlar.
akdeniiss Serom evet benim sorduğum bütün sorulara çok güzel yanıtlar aldım ben gebelik istediğim zamanlarda da gitmiştim kendisine
Serom akdeniiss tesekkurler canim bende giderim bakalim bir sonrakine alirim zaten bir onceki dogumum normaldi dr sans eseri oluyor insAllah iyi insanlarla karsilasirim
3834-3438 halitefe ben istanbulda gidiyorum doktora, doktor yanındaki sekreter perinatolojiye randevu al yeşil alan açtım dedi Kayseri’ye geleceğim orda gitmek istiyorum ama hiç randevu yok
Busraa_38 Serom çoğu sorulara cevap vermiyorlar zaten bir kere boyunu sordum dövmediği kaldı ama ben venhar hocayı ve merve hocayı öneririm
Serom Busraa_38 merveye randevu aldim bakalim venhara bir ara gitmistim gebelikten once pek hosuma gitmedi aslinda daha once dogumumda muayene etmisti onda iyiydi aslinda
Begonvil15 Kızlar bende şehir hastanesine gittim ikili test için. Sonuç için 10 15 gün sonra gideceğim başka Dr a gitsem olur mu o da görür mü ssonucu yoksa yine aynı Dr a mı gitmeliyim