Busraltndag İyi bayramlar kızlar, çok kafama takılan bir sorum var hamilelikte çiğ ete dokunmak gerçekten zararlı mıdır?
zynpknt Busraltndag bulaşabilcek bakterilere karşı dikkatli olmak lazım işte tırnak aralarınıza girip bişey yerken çarpraz bulaşmayla ağzınıza gelebilir vs vs eldiven kullanmak daha sağlıklı bence ama çok fazla dokunan var dokunursanız da elinizi iyi yıkamanızı tavsiye ederim 🥰
Busra2013 Busraltndag nie zararli olsun bende dun okudum herkes zararli demis hic et yemeği pişirmiyormusunuz dogramiyormusunuz ilk kziimdada dogradim simdide dogruyorum ben anlamadim eskiden insanlar neler neler yapiyordu bunuda bu nesilerde goruyorum ben eskiye hitaben yasiyorum gebeligimi yani cok titrememeye calisiyorum cok kendimi bu kdr titiz tutmuyorum allaha sukur bi sorun olmadi ilk kizimda
Busraltndag zynpknt zynpknt ilk eldivensiz dokundum hemen elimi yıkayıp eldivenle dokundum inşallah bir sıkıntı olmaz
zynpknt Busraltndag yok yok olmaz inşallah merak etmeyin tırnaklarınızın orasını falan iyice yıkayın ya çiğ et yiyene de bişey olmuyomuş ama tabi başkasına olmaması bize olmıycağı anlamına gelmiyor 😂 millet sushi yer ben az pişmiş köfte yerim hasta olurum şans işi yani😂
Busraltndag Busra2013 bana da çok saçma geldi yani illa ki et yemeği yapıyoruz çok yorum okudum taze et vs neler demişler tedirgin oldum açıkçası
2cocuk2kopek Busra2013 doktorlar bile söylüyor enfeksiyon riski olabiliyor eldivensiz ne et ne tavuk hiç birine dokunulmamalı
yasarceyda12 Busra2013 valla öyle hadi kurban tamam bormal vakitte köftesidir tavuğudur etidir valla anlamadan neler neler dokunuyoruz
Busra2013 Busraltndag valla anlamadimki demeki tehlikeliymis😂😂ben yapiyorum bisi olmadi cok kasinca aslinda bisiler oluo
Busraltndag 2cocuk2kopek ilk defa duydum ben de yeni öğrendim bilmiyordum ama ellerimi güzelce yıkadım zaten sürekli ellerimi yıkayan biriyim
zynpknt Busraltndag olmak lazım biraz ya konu bi bebişin sağlığı olunca🥰 bu arada normal et tavuk yemekleri yaparken de taktım ben hep sadece kurbana özgü değil
Leontiine Busraltndag yaptığım tahliller de benim bağışıklığım olmadığı çıktı doktor yapsan dahi eldivenle yap ya da o çiğ etle elini asla yüzüne ağzına götürme dedi bende asla çiğ et ellemiyorum bile nolur nolmaz diye
2cocuk2kopek Busra2013 doğradıktan sonra toksoplazma testi yaptırdınız mı ki olup olmadığına bu kadar eminsiniz. Dışardaki kedileri dahi sevmemeniz gerek aldığımız meyve ve sebzeyi neden güzelce yıkıyoruz hepsi bu toksoplazma yüzünden
halitefe Busraltndag zararlı özellikle toxoplasma bulaşma riskine karşı eldiven ile dokunun şimdi sana ne alaka ya diyenler olacaktır ama bu kişiler bu bakteriden bi haber bulaşmaz bulaşmaz ama bulaşırsa bebekte envai çeşit sıkıntı çıkarır çiğ et. İyi yıkanmamış marul az pişmiş et bu risk günlük hayattada var ama gebelikte bu kadar dikkat edilmesinin sebebi bebeğe zarar vermesi
isimsiz12 Busraltndag zararlı bilimsel olarak kanıtlanmış ben gün boyu beyaz eldivenle dolaştım sürekli yeniledim eldiveni hatta
Busraltndag isimsiz12 ben de ilk dokundum ama sonradan eldivenle hallettim sürekli değiştirdim yıkadım ellerimi umarım bişey olmaz