prensesinannesii1  Kızlar adetime daha var da test yaptım freely marka erken gebelik , negatif dimi bazen gözüme iki çizgi görünüyo
Busranur_mnts prensesinannesii1 kaç gün var canım çok erken yapınca varsa da çıkmayabilir adete 3 4 gün kala tekrarla
Mariam2 prensesinannesii1 ne kadar doğru bilmiyorum Catgif varia orda yaptım boyile oldu ne işe aradığı da bilmiyorum umarım bilen çıkar anlatir
Mariam2 prensesinannesii1 senin testin rengi değiştirme çalıştım ve böyle oldu herkes bu uygulama kulanior
Mariam2 prensesinannesii1 bende anlamadim pek güven olmaz buna ama teste ben aşırı silik gordum regle kac gün var
prensesinannesii1 Mariam2 ilişkinin üstünden 13-14 gün falan geçti benim düzensiz diye kaç gün kaldığını da kestiremiyorum en son 18 mayısta adet gördüm
prensesinannesii1 Mariam2 aşırı derece bel ağrım var belirt olabilir mi bu tam belin alt tarafı ağrıyo
Mariam2 Anladım beyinim yandı yorgunluktan bu ara bu program yapay zeka kendi çizgi ekliyor onu anladım ama arkadaş Yok ya insan gibi konuşur sende. 🤣
Mariam2 Eslem2112 inanama zaten hep bı çizgi goryioruz ve mutsuz olyioruz hani ovulasyon testi çizgi varia benim iste oyile görelim 🥰🥰