Sevcny Balbebek012 ya bende aynı fikirdeyim ama kayınvalidem evde yalnız bile bırakmıyor beni o çıkınca arakasından kendimi sokağa atıyorum😀
Balbebek012 Sevcny ahahha en iyisi ya annem diyor ki ( salonda kurban eti vardı) bebeği etin üstüne daire şeklinde dönderecekmişim he he dedim sen öyle yap ben yapmam dedim😂😂 yani en basiti benim annem bile böyle şeyler diyor çünkü öyle görmüşler
Sevcny rumisam bende aynı şeyleri maruz kalıyorum dinlemeyince içerde sesli sesli anlatıyolar duymam için ve ben anlatılanlardan malesef etkilendim gece lavobaya tek gidemedim 🫣
rumisam Sevcny işte amacsizca yapılan bişi direkt ben korkuyorum anlatmayın psikolojim bozulsun hastanelik timarhanelik mi olayim de ne istiyor neden anlatıyorlar hiç anlamadım salak salak seyler
Sevcny tecrubeliiannee banada bebek eşikte yukarı kalkar et alttan geçer dediler herkes farklı bir şey söylüyor
Sevcny 2cocuk2kopek eve yeni eşya alınınca altından geçirmek gerekirmiş misafir gelince aa sen yeni bir şey aldın çocuğa diyip altından mı geçirtcez kapı eşiğinde 😀 lohusalık psikolojini sokucaksınız diyorum beni zorla
zynpknt Sevcny yeni eşya derkennn bebek bezi alıyoz bişeyler alıyoz yani mecbur😂 bazı şeylere bende inanıyorum şayet yaşadığım için ama bazı şeyler çok saçma😂