Cokistersengelerbence Merhaba kızlar, test yapmaya başladınız mı? Yapıp da çift çizgi gören var mı🥰 Bekleyelim birlikte 🌸
Cokistersengelerbence Ve dayanamayıp muhtemelen gidip kan vercem. Varsa vardır yoksa da yoktur. Çünkü düşünmekten habire buraya girmekten kafayı yiycem
Gizemce1- Cokistersengelerbence sizin de belli olmaz ki illa 11.gün çıkacak diye bir şey yok amacım Umut vermek değil ama adeti bekleyin en azından
Mamiko_2020 Gizemce1- yumurtlama sonrası 10. Gün yinede ihtimal var mı ki.Genelde 10.günde pozitif görüyorlar ya o yüzden bende de çıkar diye düşünmüştüm 🥰
Mamiko_2020 Cokistersengelerbence genelde 10.günde pozitif görüyorlar ya bende o yüzden öyle düşündüm 🥰
Cokistersengelerbence Gizemce1- çok teşekkür ederim keşke bekleyebilseydim 🙈 ama dediğim gibi regl belirtilerinin hepsini yaşıyorum şu an. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah🌸
Cokistersengelerbence demom ben olsaydı çıkacağını düşünüyorum açıkçası. Benim de sat 14 mayıs yumurtlama ve çatlatma 26sı
Cokistersengelerbence Dilsad ben az önce son testimi de boşa harcadım 😀 günün geçmesini mi bekliyorsunuz