Lavinn9 Merhaba arkadaşlar. Adete 7-8 gün kala 2 adet normal gebelik testi yaptım. Tertemiz negatif çıktı. Aranızda önce negatif çıkıp adet günü pozitif çıkan varmı. Olsaydı silik de olsa çıkar mıydı yoksa?
Guzelanne56 Lavinn9 evet döner ilk bebegımde 5 gün kala negatıftı adet gunum sılık cızgıydı hamıleydım ama hcg dusuk olduğu ıcın çıkmamıştı o yüzden adet günü ve sonrası kesın sonuç zaten suan hamıle olsan da hcg kanda ancak okudur sonra ıdrarda olusur
Mubbtela Lavinn9 ayy merhaba lavin burda da sana denk geldim aynı belirtileri yaşayanlara bakıyordjm🥹🥹
Bobyy Lavinn9 benim 5 gün kala negatif çıkmıştı erken gebelik testi yaptığımda regli günümde tekrarladığımda çok belirgin pozitif cıkmıştı
Cokistersengelerbence Guzelanne56 benim de şu an 5 gün var ama çatlamanın 12.günündeyim. İdrar testlerinde de birşey çıkmıyor. Olmadığını düşünüyorum şu an regl belirtileri başladı. Göğüs şişkinliği, ayaklarım üşüyor ve bacaklarımda hafif ağrı var…
Lavinn9 Guzelanne56 teşekkürler kuzum. Umut oldun bana. İnsAllah pozitif görürüm bende. Bat 12 haziran. Adet günüm yada 1-2 gün önce test yaparım.
Lavinn9 Cokistersengelerbence umudunu kaybetme Allah nasip ederse belirti falan hikaye. Benim bir akrabam her ay düzenli adet olup hamileliyini 3 cu ayında öğrendi. Olunca oluyormuş demekki
Bobyy Cokistersengelerbence ben kesinlikle regli olucam zannediyordum asla olmaz kesin regli olucam derken belirtiler birebir aynıydı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı birebir regli sancısı gibiydi 5 gün kala reglime test yaptım negatifti regli günü gelince akşama kadar olmayınca test yaptım pozitif çıktı
Guzelanne56 Lavinn9 Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sen de dahil hiçbir isteğin annenin kucağına boş bırakmasın isteyip de sahip olmaya çalışmak onu beklemek o kadar zor biliyorum ama emin ol günün birinde nasibi geldiği zaman olacak
Cokistersengelerbence Lavinn9 doğru haklısınız benim de bir arkadaşım 4.ayda öğrendi normal regl olmaya devam ediyormuş. Tesadüfen gebeliğini, cinsiyetle birlikte öğrendi. Hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim♥️
MujganisMom Belirti olur mu şimdiden acaba benimde ayın 11′i bugün sabahtan beri midem bulanıyor kurban etini de gördüm afedersiniz öğürecektim az daha değişik bir his ya.
Cokistersengelerbence anonim001 canım kan verdim 0.12 çıktı burdan dönmez artık🙈 çatlama 26ydı olsaydı çıkmıştı. Nasip bakalım belki sonraki ay olur…
Denizaydin06 Lavinn9 amin canım allahım en kısa zamanda nasip etsin hatta karnında olsun şimdi bebiş ❤️