Daisyy000 Çok erken değil mi bilmiyorum ama ,baya belirgin göbeğim çıktı. 10+4 hamileyim ,2.cocuk. Baya şaşırıyorum, çocuk daha çilek kadar ama benim göbek baya baya var 😁 Aynı haftalarda olanlar sizde durumlar ne 🥰
DarkLuna Daisyy000 olur canım yari gaz yarı da bebek şişliği olabiliryor benimde 12 den sonra çıkmaya başladı baktım hiç inmiyor ozaman emin oldum şimdi 36 haftayim yarım dünya gibiyim kaynanam sabah bana diyor sen sanki bir anda düşecek gibi duruyorsun insanın üstüne 🤭🤭🤭
Basakparlar Daisyy000 benimde o haftalarda çıkmıştı burda çoğu kişi çıkmaz gaz o falan diyor kendilerinin çıkmadığından ama malesef çıkıyor 😂
Daisyy000 DarkLuna bir anda düşecek gibi duruyorsun insanın üstüne Ahahahh😂 Ayy neyseki az kalmış sizin 😍
DarkLuna Daisyy000 evet ya öyle diyor gelen misafire hizmet etme diyor insanların üstüne düşersin 🤭🤭🤭
Mariam2 Basakparlar vala haklısın canm gez diyor ama benim karnım 7 ayilik bile 3 ayilik gibi karnim vardi 🤣🤣🤣🤣🤣
yasarceyda12 Daisyy000 valla bende tam 10. Haftadayım ama göbekte bi büyüme farkediyorum 2. Hamileliğim ilkini doğdu 10 gün yaşadı kaybettim şu an üstünden 7.5 ay geçti 10. Hafta hamileliğim netleşsin öyle söylicez dedik kilo almadım ama göbek bölgem farkediliyor bide ilk doğumdan sonra aşırı kilo verdim arada soruyolar göbek mi bebekmi bende ay sonu cinsiyet belli olunca söylicem bakalım
Daisyy000 yasarceyda12 Başınız sağolsun, Allahım evladınızı sağ salim doğurup büyütebilmenizi nasip etsin🌸 Bende cinsiyet belli olunca söylerim diyorum 🙂
Zeynepow Ben de 10+6 haftalığım. Benim zaten kilom vardı ama bu çok belirgin bir gebelik karnı 😂 Ama benim hayırlısıyla 4. Doğumum olacak.
Meryem80 Zeynepow Zeynepow aynı durumdayız benim de kilo vardı 4. Gebelik 11. Hafta içindeyim ama baya çıktı karnım
Seyda-06 Daisyy000 banimde çıktı 12 den sonra şimdi 14 e gireceğim bebek küçük olsada rahim göbek hizasına doğru çıkıyor o yüzden heralde birde kese var su dolu unutma😃
birdilektut15 Daisyy000 canım bende 10 haftalık hamileyim ben gebe kaldığımda da göbeğim vardı zaten ama şimdi sanki bir farklı anlayamıyorumda bebekten mi
Beyazem- Daisyy000 ya erkek olunca hemen çıkıyor diyorlar bizimki erkek ve 13+5deyim benimde karnım çıktı ilk gebeliğim olmasına rağmen erkenden çıkıverdi😅
2cocuk2kopek Daisyy000 2. De öyle oluyor kuzum valla şuan 27+3 benim ilk gebelikte doğuma girerken bu kadar dı 😂
Csrbbkym Daisyy000 hiç sorma aynı sorunsal bende de var koca göbekliyim biran önce zaman geçsin kilolarımı vermek istiyorum 23+4 haftalığım daha yol uzun