peripellaaa  Merhabalar kızlar adetime 4-5 gün var sadece bu markada böyle çizgi oluştu üstteki dün sabahki testim, alttaki bugünkü testim. elimde daha uygun fiyatlı testler vardı onlarda hiç silik çizgi bile belirmedi kan da veremiyorum varmıdır yokmudur sizce
Pamiramsi Bu marka testte kullanma kılavuzunda nasıl bir çizgi oluşması gerektiği yazar, Türkiye’de bu testlerden görmedim ben henüz o yüzden yorum yapamıyorum canım ☺️
peripellaaa @Pamiramsi canım açık renk çizgi bile olsa gebelik anlamına geliyor diyor aynı diğer gebelik testleri gibi
Pamiramsi peripellaaa o zaman var yani baya net bir çizgi var ama bu markada büyük kısımda + şeklinde mi çıkması lazım onu bilmiyorum, eğer 2 çizgi çıkması gerekiyorsa gebelik var görünüyor
peripellaaa @Pamiramsi yok canım o artı şeklinde çıkan başka bi türü bu normal diğer gebelik testleri gibi. Ultra erken test adı da. Var gibi görünüyor ama benim kafamı karıştıran şey diğer markalarda çıkmayıp bunda çıkması 🤔 bunu da 2 gündür her sabah yapıyorum giderek belirginleşen incecik bir çizgi çıkıyor resimdeki gibi işte