Banada buraya yazmak nasip olduğu için çok mutluyum herkezin pozitif hikayelerini okuyaeak hamilelilk dönemini çok şükür bira daha poİtif atlattım. Yıllardır doğum fobisi olan düşüncesinden bile korkan bir insanım üstüne terapiler bile aldım hamile kalmaya dahi korkuyordum .
Şimdi dlğum yapalı 3 fün oldu beneğim kucağımda doğuma hirene kadar ciddi şekilde endişeliydim haöilelik sürecinde de nasıl dopuracam diye ağlardım istiyorumda korkuyordum da doğumdamin çıktım bumuymuş dedim şükür hiç hissetmedim ayaklarımda sıcaklık hissi bişiler olduğunu anlıyorsun ama acı sıfır iğne konusunda ondan da çok korkardım yemin ederm damar yolu açtırmak daha zor geldi hafif sinek ısırığı gibiydi ki ben kendimi kastığım içinmiş oda yoksa o da olmazdı dedi doktor yani 9 tıllık ebliyim milletin hep abartılı dpum hikayeleri yüzünden bu güzellkten mahrum kalmışım . Karına bastırma danda çok korkuttular ama yani zAten uyuşukken yapıyorlar oda normal nir durumdu 2 saniye kadar sürdü ki canım çok kıymetlidir dayanamam Allahım herkze nasip etsin inşallah sormak isteiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim . En zoru bana göre yanınızda niri yoksa bebekle bakım işleri zor ameliyatlıylen