Melike_4949 NKDERE maşallah gözünüz aydın bende sezeryandan memnunum doğum yapmadan önce çok korkutmuşlardı beni korktuğum gibi olmadı şu gibi aktı geçti 17 ay oldu hafif bel ağrısı ve karnımda sızlama dışında bir şikayetim yok çok şükür
NKDERE Melike_4949 süper ya hepimize geçmiş olsun. Sadece ara ara lohusa ataklarım gelmeye başladı siz nasıl mücadele ettiniz :) durup dururken ağlayasım geliyor
NKDERE Tekici merhaba üçüncü gğnden itibaren artmaya başladı ama yetmiyor maalesef mama destekli ilerliyoruz
Bus-ra590 NKDERE yapıştırma değil mi en üst katı ? Benim 6 gün oldu tam geçti dedim o yanma hissiyatı yine başladı ondan soruyorum
NKDERE Bus-ra590 yapıştırma evet içerden dikiş var sanırım dilerseniz doktorunuza bir sorun bende olmadı
NKDERE Nur1219 evet çünkü yürümeye kaldırdıklarında ya da tuvalete giderken falan pijama altı indir kaldır zor oluyor
Melike_4949 NKDERE benimde öyleydi gerçekten zamanla geçti ağlamam geldikçe kızıma sarılıp ağladım 😅💝 çabucak hayırlısı ile geçer inşallah
Sedayavuz Busbuss5 merhaba. Ameliyat sonrası ve eve geldiğiniz zamanda hapsurma, gülme ve ayağa kalkış zamanlarınızda mutlaka karnınıza yastık desteği yapıp kalkın 🫶🏻
Sedayavuz Busbuss5 8 gün sonra birer sene arayla 3. Geliyor baya bir tecrübeye girdim 😂Sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim 🙏🏻
ReyHalVe21 NKDERE teşekkür ederim güzel anne sizin adınıza çok sevindim ne olur bize de dualarınızda yer verin 30+1 günlük hamileyim artık çok daha zorlanıyorum ilerleyen haftaları düşünüyorum şimdiden kara kara. 🥲🥰
NKDERE ReyHalVe21 ayy hiç korkmayın her anın tadını çıkarın 🌸 enerjinizi de yavrunuza saklayın mutlaka 🥺😅
NKDERE sednc0 merhaba ben mama koymadım hastanede veriyorlar dendi. Sonrasında ilk mamayı da hastanede aldık 🤓 hipp önerdiler, eşimde combiotic versiyonunu almış, memnunuz açıkcası bağırsaklarını da güzel çalıştırıyor, çok da gaz yapmıyor