sym0109 Her bayram kocamın elini öper zorla harçlık alırım😂 bu bayram şansıma 1000 tl düştü. Kayınpederim de 500 tl verdi. 😀
[silindi] a-b1 ayıp etmişler ve güzel söz demişsin kızlarına gösterdiği ilgiyi göstermeyip aynı sevgiyi beklemeleri saçma
[silindi] Leylak34 bazıları niye böyle ya benim babam da kızlarına düşkün sanırıdm mirws konusu olana kadar meğer el görüyormuş evli olduğum için ama hizmet bekliyorlar gideyim evlerini temizleyim ak pak edeyim istiyorlar
Leylak34 [silindi] Bizimki miras da değil 500 tl bile verse zoruna gider😁miras olsa bana asla vermezdi
[silindi] Leylak34 o konuda hakkını yiyemem çocuğuma alırlar kıyafet meyve abur cubur vs ama el gördüğünü anladım oğulları has evlat
[silindi] Leylak34 miras vermek bize zoruna gidiyor el yiyecek gibi görüyor kendş annemin malını nasıl yediyse yıllarca bize de verecek tabi
[silindi] Leylak34 allah affetsin ve kimseyi kimsenin eline düşürmesin annem babam da kimseye muhtaç olmaz inşallah bakma isteği koymadı ne annem ne babam
demirrleydi_ Leylak34 aynenn öyle maalesef onun cebinde akrep var kolay kolay çıkmaz para cebinden 5 lira verse çocuğa para verdim der herkese 😂😂
Ayselcnt Leylak34 büyükler burada olmadığı için sağolsun sadece kocam verdi.. oğluma halası, nenesi, dedesi falan havaleyle gönderiyorlar sağolsun..
Ayseyldz07 Leylak34 kayınvalidem 1000 kayınpederim 1000 annem babam 3000 verirler Evlendiğimden beri 😊 sagolsunlar
Benimennembirmelek Ayseyldz07 heyy maşallah bizim gaynanada 200 tl bana versinler diye ağzımizin içine bakar hele kendi babam çocuklarım doğdu doğalı bir kuruş faydası olmamiş çok şükür 🤣🤣
Bicirik2025 Leylak34 madem ki o kadar değerli istemiyorum parasını. Odam gelecek Allahtan gelsin. Defolsun gitsin.
Melissayda Kendi ailem verir her türlü sağ olsunlar 🙏 çocuğumun ilk bayramında eline bi 100 liraya bile veremeyen kayinbaba-kaynana var gel demesini biliyorlar köy köy diye allah muhtaç etmesin her şeyini ben yaparım ama sinir oluyorum işteeee 😂