Deleted33000 Kızlar bugün tam 36haftalik oldum sabahtan beridir ara ara kasılmalarım oluyor düzenli değil ama sanki karnım aşağı çekiliyor bebek yirtacak gibi sert hareket ediyor dua edin bugün doğum olmasın🤲🤲
5_erkek_annesi Deleted33000 canım haftan küçük değil ve bebiş gelmek istedikten sonra herşey boş sağlıkla gelsin 😎
Minikmucizem06 Deleted33000 Bu dediğini 34. Haftadan beri yaşıyorum canım yarın 39 haftalık olucam. Su içince yemek yiyince özellikle bebek kendini inanılmaz kasıyo sanki içerde yer yokmuş gibi 🤭
3_bebelianne Deleted33000 valla bende sen gibiyim bugün kudurdu baskı yapıyor benim haftam senden küçük bilmiyorum valla😒
Kbrmsl Aynı durumdayiz canımm bende şuan full yatıyorum erken doğum riski var sürekli top gibi sertlesiyolar bayramı atlatsaydk rahat ederdk 😂
Deleted33000 Kbrmsl bende kurbanimiz gelene kadar uzanıyorum ama sonrasında yatma şansım yok geceye kadar uğraşırım artık kv de yardım eder ama yazık onun da kurbanı var bide bize misafir çok gelir
Dilek2025 38 hastalığım yürürken bile aşağıda acıma sızlama tarzı oluyor inşallah bayramı bitiririz🤲 saglikla gelsinlerde 🤲
Deleted33000 Dilek2025 evet benimde yürürken daha çok aşağı çekiyor sanki senin de tam vaktiymis aslinda
Kbrmsl Deleted33000 yaa siz hamilesiniz yormayın kendinizi doğum riskinizde varsa yazık hiç riske atmayın bu bayramda başkalari yorulsun sizin için hamile insandan kimse iş beklemez ki🥹
Deleted33000 Minikmucizem06 evet yeri daralmıştır iyice seninkinin ama gerçi benimki de gelişimi 38ile uyumlu çıkıyor hep
Deleted33000 3_bebelianne aceba psikolojik mi diye de düşünüyorum ben bugün doğmasın dedikçe oğlum da buna sen değil ben karar veririm der gibi sancı veriyor
Deleted33000 Kbrmsl kız iş kendi işim kendi kurbanimizi halledicez çocuklarım da yardım edicek zaten kv de bulaşık filan ona kalır gibi oda kıymaz bana çoğunu o yapar ama yaocak bişey yok doğarsa da çatır çatır doğurup gelirim evime🤭🤭
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bu şekilde devam ederse gitmem ama artarsa hiç durmam bide benim üçüncü doğum olacagi için riske atmam valla ara ara devam ediyor kasılma sen nasılsın nasıl oldun
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kasılma oluyorsa sancıdır canım benim de öyleydi dün nst de 2 kere 100 ü gördüm yani düne göre daha iyiyim hafif kasık ağrım var o da enfeksiyon da etkiliyor sanırım
Kbrmsl Deleted33000 ilk cocugunuz sandım yardım etmiyolar sandm kusura bakmayın öyle insanlarda var üzüldm o yüzden yazdm gerçekten ☺️
Deleted33000 Kbrmsl yok kuzum oğlum 13 kızım 10 yaşında yardımcı olurlar ama bı yere kadar tabi sancı kivrandirirsa daha beklemeyem bişey atar giderim hastaneye
Kbrmsl Deleted33000 Allah bağışlasın sizin yardimcilar varmış baya benim ilk çocuk kimse yok yatıyorm sadece sizinkide inşallah tam zamanında olur 🙂