Anneyim2626 Uyuyamıyorum cidden şuan ayaktayım Geceleri uykum kaçıyor normal mi bilmiyorum ilk gebelikte böyle değildim 🥲🥲 Bel ağrım arttı midem çok aşırı yanmaya başladı 😭 bide şekerim var
Busra_ercan4 Anneyim2626 aynıyız bacım aynıyız uyku nedır unuttum gündüz uyuyorum oda kollarım uyuşuyorum üstüne yatmaktan sol tarafım yok artık
Buket-izmir Anneyim2626 bu saatte tuvalete kakıyorum bende :D neden deliksiz uyuyamıyoruz 10. Haftalığımm
Miniboy Anneyim2626 yani ilk zamanlar gece 12 gibi uyuyordum yada geç yatsamda 6:30 da uyanıyordum uykum bitiyordu😀 ama şimdi gece 2yi buluyor uykum yok sabah 9-9:30 dan önce kalkamıyorum. Ben gündüzleri sıcak akşam serinleyince rahat ettiğim için enerji geliyor heralde diyorum😀
Anneyim2626 Miniboy ya ne biliyim tek değilmişim buna sevindim 😁 enerjimde çok aslında ama uyuyamıyorum yatamiyorum
Betul3461 Bende de sağ kasikta baskı var ağri oluyor 🥲🥲 bebek inadına orda ve tam şeyin üstünde takiliyor sanki 😞 ne zman daha yukari çıkar bende 20 haftalığım 🥹
Anneyim2626 Betul3461 ay evet ya bende de aynı durum bir baskı hissediyorum bugün baya hareketini hissettim göbek ve alt cevresinde henüz bu haftalarda galiba
anneoluyorum1212 Anneyim2626 gece midemin asidinin tüm boğazımı ağzımı yakmasıyla uyanıyorum tüm gece yarım saatte bir dönüyorum. Kalça ağrı da cabası deliksiz uyumayı o kadar özledim ki
Anneyim2626 anneoluyorum1212 sorma yaa bende aynıyım sizin mide reflunuz filan varmiydi benim var endoskopi olmuştum hatta tedaviye başladım ama 1 buçuk ay sonra hamile olduğunu öğrenince ilaçları bıraktım ama öyle acı cekiyorumki ne yesem beni maf ediyor
anneoluyorum1212 Anneyim2626 hayır bende hiç yoktu 18.haftadan sonra başladı. Leblebi iyi geliyormuş ama hiç denemedim