Sunshine__ Ayseozer35 Vallahi bende bu sabah yaptım negatif gelen giden de yok bilmiyorum ki kân versek çıkmaz mı son adet tarihim 7 Mayıs 🤣😁
Ayseozer35 Sunshine__ haber ver bize de canım benim de sabah bi leke geldi adet olucam sandım olmadım birkaç gün daha beklicem devamı gelmezse gidicem inşallah yerleşmedir
Sunshine__ Ayseozer35 Hadi inşallah yerleşme dir canım tamam hemen öğrenince yazarım dua. Et sağlıklı sıhhatli hayırlı evladım olsun
Zeybal_24 Bat 6 benim de hala olmadım belirti yok test bu şekilde bozuk mu anlamadım ama çizgi var ve ilk 10 dakikada çıktı https://hizliresim.com/ah2ieym
Ayseozer35 Zeybal_24 uzak olan çizgi hemen hemen tüm testlerde oluyo ben normal ikinci çizginin olması gereken yerde hayalet çizgi gibi birşey gördüm gibi ama
Sunshine__ dalginkiz Evet biraz düşük ama şu anlık var gibi canım hayırlı uğurlu olsun bende 23 le öğrenmiştim ilk çocğumu
Sunshine__ dalginkiz yok kuzum 5 ve üstü gebelik var demek sadece sağlıklı bir gebelik mi değil mi 2 gün sonra artış olmuş mu bunun için randevu alıp kontrole gitmen gerek