Belemirrr Kızlar bişey sorcam adet günüme bir gün kalmasına rağmen yaptığım bütün testler çok Silik çıkıyor sizce sebebi ne olabilir 🤔
Asortikhanim Belemirrr adet öncesi hormonlar yükseliyor yanıltıcı olabilir ama belkide hamilesinizdir umarım içinizden geçen olur ❤️
Guzelanne56 Belemirrr benim adet günüm silik çıkmaya başlamıştı onuncu günden sonra iyice belirginleşti bu beta değeri ile alakalı bir şey on besle başlayan bir insanın daha geç koyulaşır beş yüzle başlayan bir insanın ki daha erken koyulaşır
Guzelanne56 Belemirrr aşkım adet gününde de verebilirsin bekleyebilirim dersen birkaç gün sonra da verebilirsin ben bekleyememiştim adet günümde verdim sonra da iki günde 1.01 süre takip ettim çünkü ben düşük değerlerle öğrenmiştim
Guzelanne56 Belemirrr ikisini de dogurdum hatta bir tanesi şu an kucağımda besleniyor sonradan artış oldu ilkini 33 ile öğrendim
Seyda-06 Belemirrr bende de öyle olmuştu çok az az netleşmeye devam ediyordu regli günü bile çok kırmızı değildi rengi
1tugii Belemirrr bence adet olucakmısın olmayacakmısın diye bir bak eğer olmazsan öyle test yap evde ya da kan testi ver derim ben çünkü bu durumda test yaparsan sonuç dengesiz çıkar
vilanelle Belemirrr dün innovita yaptım bunun kadar silikti, kan verdim 70 çıktı:) adet olmassın umarım Ama innovita yanlış vermiyor zaten😎