3_bebelianne Balbebek012 Bana artık 15saatin sonunda doktor teklif etti salak gibi normalde ısrarcı oldum sezeryanı ret ettim canım aynen bende ilk baş sezeryan olurdum bilseydim bazen zorlamamak lazım direnci yüksek ağrı eşiği yüksek biriyimdir aslında ben sunide çok zorlandım şuan direkt sezeryan olacağım
Balbebek012 3_bebelianne evet ya çok iyi anlıyorum seni ben de 10 saatte doğurdum ama süründüm duvarlara vuruyordum ağlıyordum artık Doktor’un ameliyathane hazır dedi bense yok ben normal doğuracağım diyordum
3_bebelianne Balbebek012 Bu arkadaş normal suniyi belki rahat geçirir allah herkesin yardımcısı olsun canım😊
Gmz112 Merliii benim de bugün 40+2 en son gittiğimde suyu biraz azalmış plesanta yaşlanıyor dedi eğer 2 güne bir şey olmazsa suni sancı ile doğuma gideceğim artık🥹
Merliii Gmz112 Allah kolaylık versin ikimize de umarım suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımızla sağlıkla dünyaya gelirler
Cnnyns Gmz112 bana salıya kadar süre verdi gelmezse başlatırım dedi bende 2 günde olsa riske girmek istemiyorum
TubaAyla13 Bana da doktorum suni sancı ile başlatmayı önerdi 39 dan sonra. İlk gebeligim hemen açılma olur mu bilmiyorum çok kararsizim 40 41 e kadar da beklemek istiyorum belki doğal şekilde başlar doğum
Gmz112 TubaAyla13 beni de o korkutuyor suni sancı alıp açıklık olmazsa sezeryan olacak her türlü çok karışık ya
Cnnyns TubaAyla13 benim kız kardeşim 41 kadar bekledi yine olmadı benim bebeğim biraz aşağıda doktorum beklemek istemiyor
Cnnyns Gmz112 beni de o hep düşündürdü ama sezeryana hazırladım kendimi yinede önceliğim dayanabildiğim kadar normal olacak yoksada zorlamayacağım çok eğzersiz yap