Aishamom Ya kızlar alakasız olacak ama bizim eve giren hamamböcekleri ölüyor yaşarken giriyorlar girer girmez ölüyorlar bunun manevi açıdan bi sebebi varmıdır acaba
2bebelianne Aishamom bizim eve girende ölüyor ilaçlattk ama siz ilaçlama yapmadıysanz kötü bir haberim var 🥲hamam böcekleri akıllı hayvanlar öldürmeyin diye ölü taklidi yapıyorlar
Asortikhanim Aishamom kusura bakmayın çok Güldüm 😅 Eskiden böcek ilaçlama yapıldıysa 7-10 sene arasında kalıcılığı var diye biliyorum benimde kiradayken çok o sorunu yaşadım ilaçlama firmasıyla konuştuk eşime demişlerdi
Su123 Aishamom bizim evede giren sinek yaşamıyor ahahahah şaka givi ama giren kaçmak için sinekliklerde can öekişiyor resmen😂😂
Bebegimibeklerken__ Valla ne güzel belki ilaçlamıştır sizden öncekiler ya da bina ilaçlıdır ben sürekli ilaç sıkıyorum
Aishamom 2bebelianne yok hayır ilaçlama yaptırmadık ve maalesef taklit yapmıyorlar gerçekten ölüyorlar 😄
Aishamom Asortikhanim yok hayır ilaçlama yaptırmadık bizden önce annemle oturuyordu onlarda yaptırmadı