Dadas Burnosunn_annesi tabi düşünüyorum hatta bazen düşünsene karşılaştığın insanla belki tartışmış bile olabilirsin 😂🤭
Dadas Burnosunn_annesi bende çok şükür kimseyle tartışmadim daha 😂 Allah’ta göstermesin ya ben çok duygusalim takarım kafaya 😂
Eslem2112 Burnosunn_annesi aiko bende bazen öyle düşünüyorum düşün dedin eniştenle akrabayız dedim sçtk 😂rezil olduk dedim Burnosunn_annesi
Burnosunn_annesi Eslem2112 ay iyiki akraba çıktık azda ucundan da olsa😂😂ama merak etme bebeğim teeeee uzaktan🤣🤣
Burnosunn_annesi Dadas valla duygusal olmak en kötü özelliklerden hele ki bu zamanda olan bize oluyo 🤧
Dadas Burnosunn_annesi şimdiden bebeğimi kucağıma alınca salya sümük olacağımı hayal edebiliyorum. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmayi nasip eder. 🤲🥰 Çok isterdim güçlü bir annesi olmasını ama yavrum ağlak anaya düştü ne yapım 😂
Burnosunn_annesi Dadas bence bebiş çok şanslı merhametli bir annesi var daha ne olsun😍 ama sende çok ağlama kızzzzzz😀
Dadas Burnosunn_annesi yaaa teşekkür ederim 🥰🌸 mükemmel olamam belki ama onun için elimden geleni yapacağım inşallah 🌸🥰