Leylalarr Hiçbir ilaç kullanmadım canım normal gebe takipteyken perinatolojiye yönlendirildim orda muayene oldum sadece onun dışında kullandığım şeyler normal gebelerin de kullandığı vitaminlerdi folik asit demir ilacı fln ama kalbinin durduğunu söyleyen doktor seni zehirleyebilir dedi bana hemen aynı gün içinde perinatolojiye yönlendirdi perinatoloji doktorları kalbi durmuş bi bebeğin beni zehirleyemeyeceğini söylediler hiçte bir şey olmadı sadece hamileliğimin başında gerçekten içtiğim su bile 10 dakikadan fazla içimde durmuyordu hemen istifra ediyordum hiçbir şey yiyemiyordum baya zayıflamıştım arada aklıma gelir acaba ilk doktorun dediği gibi zehirledi mi fln diye düşünürüm ama şuan baya iyiyim o süreçten sonra net 10 kilo almışımdır sende var mı aşırı bulantı fln bi de başka bi perinatoloji doktoruna daha görünmeni öneririm ben bu süreçte Emin olabilmek için iki üç doktor değiştirdim hepsi de bir şey olmaz eğer tek yumurta olsaydı o zaman kürtaja gerek duyardık çünkü o zaman sağlıklı bebeği de de riske atardı şuan şansınız çift yumurta olması dedi biri ilaç kullan dedi diye hemen ilaca başlama başka bi doktora git durumu izah et o da gerekli görürse öyle başla derim Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸❤️