Hamdolsun bu postu açmak bana da nasip oldu.
39+4 haftamın gecesinde bi titremeyle ve rahmimin kasılmasıyla uyandım. Bi seferlikti ama çok heyecanlandım, devamı gelir mi diye bekledim gelmedi. Sabah oldu saat 10 gibi tekrar yaşadım aynı kasılmayı. Sonra 15 dk 20 dk 5 dk düzensiz olarak birkaç kere hissettim. Anladım ki doğum sancılarının ufak ayak sesleri.
Eşim yoktu evde sınava gitmişti. Ben de o gelene kadar duşumu aldım, ortalığı topladım doğuma gider gibi hazırlandım. O gelince direkt hastaneye gittik. Nst ye bağladılar ama sadece bir defa kasıldı ve düzensiz diye doktorum eve gönderecekti. Alttan da baktı açılmam hiç yok😂 ben de evim uzak diye gitmek istemedim. Sancım artarsa tekrar yetişemeyebilirim dedim, o zaman biraz yürü dışarda açılman ve sancın artarsa yatıralım dedi. Çıktım ama yürüyemedim sancılarım öylesine sıklaşmıştı ki. En sonunda iyice sıklaşınca acilden tekrar girdim, nstye bağlamaya gerek kalmadan açılmama baktılar 6 cm olmuştu🫣 hemen acilen yatışım yapıldı. Odaya yerleşip yerime oturana kadar o yoğun sancılarım çoktan gelmişti. 3 saat içinde doğumum gerçekleşti, suni sancı almama gerek kalmadı. Hamdolsun oğlumu kucağıma aldım ama zor bir doğum oldu, çünkü iri bi bebek doğurdum. Bütün ebeler başıma toplandı nasıl doğurdun diye😂
10 gün oldu ama hala toparlanamadım. Kaslarım çok yorgun ama onun dışında mental olarak çok iyiyim. Pamuk gibiyim ya❤️🥰 koklamaya doyamıyorum oğlumu.
Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin.
Bebek isteyenler, bekleyenler, Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah🌷