Elf_ars Kızlar epilasyon cihazı kullanıyordum evde ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım siz ne kullanıyorsunuz ? Ağda yaptıran var mı?
LadyX Elf_ars canım ben neyse ki öncesinde lazere gitmiştim bir sene boyunca o yüzden tüy sıkıntım hiç olmuyor diyebilirim. Çok çok az çıkıyor onu da makine ile hallediyorum
tahamommy Elf_ars neden bir sakıncası olsun ki temiz güvenilir bi yerde yaptırdıktan sonra en az 1 buçuk ay kafa rahat 😍 5.5 aylık hamileyim 2 kere gittim sadece doğuma kadar da bi 2 kere giderim
Muallim3 Şu sürünce tüyleri acıtmadan koparan elektriksiz epilatörü kullanıyorum. Zaten canımok tatlı şu sıralar. Hiç canımı acıtamam. 😂
Buserhn Ben de lazer yaptırmıştım ama hamilelik hormonlarıylarıyla tekrar çıkmaya başladı evde kendim ağda deneyeceğim
Filtekahvee 25 haftalık gebeyim göremiyorum bile size nasıl görüpte yapıyorsunuz. Ağdaya cesaret edemiyorum enfeksiyon ihtimalinden
sadbut Filtekahvee valla ben aynanın karsısına geciyorum yere geniş bişey seriyorum tıraş köpüğü ile hallediyorum diğer türlü karnımdan asla yapamıyorum rahatca
Sedayavuz Elf_ars vallahi tek arkadaşım sir ağda diyebilirim. Doğuma kadar süreçte en rahat ettiren şey