Bellosima Direkt oto koltuğu almayı düşünüyordum 0-36 ay. Sizler pusetle mi taşıdınız çocuğu araca kadar . Koltuk varken almak istemiyorum
adatuna Bellosima puseti ve oto koltuğunu ayrı ayrı aldık. Her ne kadar 0-36 ay deselerde yeni doğmuş bir bebek 36 ayın oturacağı oto koltuğuna oturmaz. Ayrı ayrı almanız en sağlıklısı olacaktır
2bebelianne Bellosima kendi düşüncem bu, puset kadar gereksiz bir icat görmedim çocuk içinde iki büklüm oluyor taşırken kolun kopuyor birde yaz ayında zaten hiç kullanılmıyor sıcak yazık bebeğe ben battaniyeye sarıp çıkanlardanim ikimiz için de en rahatı
TAkilicci Bellosima cybex aton x var bizde. Hem oto koltuğu hemde aparat ile mamas papas bebek arabasına puset olarak kullanıyoruz
2cocuk2kopek Bellosima puset zaten arabaya uyumlu oluyor ilk etapta oto koltuğu olarak puseti kullandık
3_bebelianne adatuna oto koltuk yenidoğan uyumlu var yatay şekile gelenlerden kademeli puset ve ekstra oto koltuk gereksiz bence
adatuna Bellosima bence puset direkt yeni doğan için benim fikrim böyle bir tane bebişlerimiz oluyor ben almaktan kaçınmak istemedim:) Şimdi kızım oto koltuğunda oturuyor 0-36 ay olanlardan 19 aylık ama ona ben yenidoğan bebeği otutturamam puset bambaşka
TAkilicci 2bebelianne zaten ona göre tasarlanıyor iki büklüm olmasının sebebi anne karnı hissiyatı doğrusu odur
Bellosima 2bebelianne yani ben de 3 aydan sonra kullanılmaz ve bebek terse dönük duracak araçta diye sıcak bekmadim. Ve çok ağır. Oto koltuğun en iyisini alicam. 360 ⁰Dönen uzananlardan. Hastaneden çıkarırken şart kosmuyorlar değili yeni yasayla puseti
sednc0 2bebelianne amaç o zaten kendini güvende hissetmesi yenidoğanın anatomik yapısına göre oluyor tüm pusetler
Nesozg 2bebelianne asla gereksiz değil aslaaa. Doğduğundan beri onu pusete koyuyorum arkaya araba kullanıyorum. Puset olmasa nereye koyucam? Ayrıca sen istediğin kadar kolunda sıkıca tut allah korusun bi kazada ikinizde savrulursunuz hiç bişey anlamadan kemer bebeği tutar. Kaza geçirmiş biri olarak konuşuyorum
Silaaaamom2025 Puset herkes tarafından gereksiz görülüyor ama bana da çok lazım gibi geliyor nedense tecrübeli annelerimiz artılarını eksilerini yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz☺
2bebelianne TAkilicci sednc0 Nesozg Ben aldım hiç kullanmadım çocuğum durmadı bnm içine koyduğum an huysuzdu hep ikinci bebemde hastaneye götürüp hiç kalabalık etmemeyi düşünüyorum
2cocuk2kopek Bellosima hastaneden de onla çıkarıyorsunuz puset daha mantıklı zaten hastaneden çıkarken şart
Bellosima sednc0 ay ne bileyim 0-36 yazıyor 😂 öne doğru yatar pozisyona geliyormuş yatırarak kullanırım dedim. Hamiltonun bevek arabasını aldım adaptörünu de puseti de alırım dedim ama 12 ay kullanılır deniyor burdaki anneler 4 ay anca diyor. O kadar kısa süre olacağına direkt otoyu alayım dedim
aslhnkrts9 Bellosima pusetle çıkardık bizim puset 13 kg ya kadar oto koltuğu olabiliyor. Ayrı oto koltuğu da var ama yeni doğmuş bebek sadece pusette rahat eder
Bellosima 3_bebelianne ben de yenidogana uygun modellerin olduğunu arastrdim. Aslında yerim dar puseti kullandıktan sonra koyacak kadar bile yerim yok o yüzden ikilemde kaldim
Bellosima 3_bebelianne sizin bildiğiniz hangi modeller arkadaşlara da bana da fikir olur. Tam yatar pozisyonda olan
sednc0 2bebelianne sen götür yinede yeni yönetmelik getirdiler hastaneden çıkarmıyorlar diyorlar bide çocuktan çocuğa değişebilir sever belki