2bebelianne Mide bulantısı tiksinti geçti bu sefer de iştahsızlık halsizlik başladı 15. Haftamdaym yemek yiyemiyorum resmen ıvır zıvırla geçiştiriyorum kızlar yemek ağzımda çoğalıyor ne yapacağım böyle
Suu45 2bebelianne galiba psikolojik bir durum bende aynı durumdayım biz daha çok başındayız 7+2 nasıl geçecek zaman bilmiyorum
MadameTussauds 2bebelianne 10 + 3 haftalik hamileyim mide bulantisi kusma kalp carpintisi ne ararsan var yani tam anlamiyla hasta gibiyim sürekli ögürme hissi geliyor yemegi yerken bile kusacak gibi oluyorum 6. haftadan beri böyle zaman nasil gececek bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun cok zor
Suu45 sednc0 ayyy inşallah canım benim de ağzımda büyüyor yediklerim resmen ara ara kusma da var çok zor
2bebelianne Ronza bebeğin kilo alımı normal mi peki bende bebekten korkuyorum doğru düzgün beslenemiyorm
2bebelianne Ronza ilk haftalar takmıyordum ama şimdi benim beslenmeme bağlı gelişimi inşallah geçer bnmki bu kadar uzun sürmez 🥹
Ronza Bebek herşekilde alıyor bebeğin eşinde kireçleme var ondan dolayı dedi dr yemekle ilgisi yok dedi