Aysenuryk megu777 ilk gebeligimde dönmedi makat gelişti 37. Haftada doğdu:) 2. Gebeligim şu an 30. Haftada dönmüştü
aslhnkrts9 megu777 kaburgalarım ağrıyordu da geleceğini hiç düşünmemiştim 😂 rutin olan agrırlardan biri sandım 😂 bi dr ben hareketlerini çok derinden hissetmiştim o yüzden anlaşamama olma ihtimalim yüksek
Semass25 Benimki için 34.hafta kontrolünde doktor demişti. Şu an 38haftalığım ve şükür sonradan değiştirmedi. Her bebek ayrı 36da dönen bile oluyormuş. Kendini kasmadan pilatesle yürüyüşle elinden geleni yapıp gerisini bebeğe bırakmak lazım
miniminibebek megu777 benım ki yerleştiği ilk günden beri ters :) ilk başlarda üzülüyordum ama şu an nasıl gelirse gelsin vaktinde gelsin diyorum erken doğum riski var çünkü
CoolMamaMode megu777 benimde 33 de tersti 36 da gittiğimde baş aşağı dönmüştü ama sizin haftanız daha erken döner bence . Bana doktor dönmesi için günde üç kez 2 şer dk ile secde pozisyonu yap demişti öyle uuguladım ve döndü . Ama siz şuan doktora sormadan yapmayın tabi ki hem daha erken haftanız yeri bol döner bebiş :)