Ppatya60 Kızlar merhaba herkese ben 6+4 günlük gebeyim bugün hafif kanamam oldu doktor hem progestan iğnesi yaptı hemde kan uyuşmazlığı olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı başına böyle gelen var mı bebeğe her hangi bir zararı olur mu?
Asu_baby5 Ppatya60 eşimle benimde kan uyuşmazlığımız vardı ufak lekelenmeler olmuştu ama doktor sorun değil ilk gebelikte bir sorun olmuyor ama ikincisinde muhakkak iğne yapmamız gerek demişti ilk gebelik mi sizin
Nurbesteee Ppatya60 benim ilk gebeliğim 28.haftada bende kan uyuşmazlığı iğnesi oldum ama kanamam olsaydı hemen yapacaktı doktor öyle söylemişti hiç bir zararı yok hatta önlem amaçlı çok iyi birşey yoksa bebekte sıkıntı olabiliyormuş eğer benimle farklı olursa kan grubu bebegimin doğumdan 72 saat sonra tekrar vuracaklar iğne sizdede öyle yapılır
nisaakb Ppatya60 kanama olduğunda yapılıyor problem değil. 28. Haftada tekrar olacaksınız muhtemelen. Tam tersi zararı değil faydası olur herhangi bi duruma karşı
Sevdece Asu_baby5 bizde de kan uyusmazligi var ama ilk gebeligin 28. Haftasında ve dpgumdan hemen sonra an uyusmazligi ignesi yapıldı 2. Cocuk için sizinki hiç mi yaptırmadı
Ppatya60 Sevdece Sevdece yok ilk gebeliğimde 28. Haftasında yapıldı diğeride doğumdan hemen sonra yapıldı ama bu sefer doktor şuan olman lazım dediği için oldum
Asu_baby5 Sevdece yok hiç yaptırmadı yapılmasımı gerekiyordu kafam karıştı şimdi çocuk 13 aylık oldu şuan birşeyi yok ama
Asu_baby5 Ppatya60 bana yapılmadı birşeyde olmaz denildi ama bilemedim çoğu kişi yapıldı diyor acaba benimki atlandımı
Sevdece Asu_baby5 yani kan uyusmazligi ignesi ilk cocuk için değil ilk cocukta bir problem olmuyor. ama ikinci çocuğun ve sizin sagliginiz için ilk gebeliginizde vuruluyor.
Asu_baby5 Sevdece anladım ikinci kere gebe kaldım ama kürtaj oldum mecburen bebeğim çok küçük diye ileride bebek istesem sorun olur mu bu konu yani bilginiz varmı
nisaakb Ppatya60 yok bu iğnelerin zararı olmaz bana da hem 13. Haftada hem 29. Haftada yapıldı içiniz rahat olsun 🌸
Ppatya60 nisaakb ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladı sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🤲
Sevdece Asu_baby5 canım ben igne yaptırdığım için yaptirmayinca sorun oluyor mu pek araştırmadim açıkçası. Ama gebe kalmadan önce bir doktorla görüşseniz iyi olur sorun yaşamazsınız inşallah 💕
Esma006 Ppatya60 olmaz benimde 9 haftalık iken kahverengi lekelenmem oldu Vuruldum bide 26 haftalıkken oldum