Hillalya Kızlar 30 haftalık olduk 1 haftadır bulantı var 2 gün oluyo geciyo tekrar oluyo düm doktoruma gittim herşey de yolunda böyle olan var mı ?
Sbrn78 Hillalya canım tansiyon düşmesi yada cıkması gibi şeyleri temkinli olmak adına takip et birde kan tahlileri ver enfeksiyon varmı idrarda protoin kaçağı falan büyük bir ihtimal normaldir ama bunlarda sebeb olabiliyor bazen
Cicek_bahcesi Hillalya aynı haftadayız benim de öyle sabah bulantısı var ilk 3 ay zaten aşırı bulantılı geçti normal sanırım ilk hamileliğim de yoktu böyle bi haftalar da
Sedayavuz Hillalya 3.dönem için kiminin başında kimin ortasında başlıyor. Bende 34. Haftada yakandım ve yakında doğum yapacağım özellikle geceleri delirmek üzereyim 😞
LadyX Hillalya olabilir canım normal bence ben de tam 30 haftalık hamileyim tam dedim ki artık prilam kullanmayayım mide bulantılarım bitti ama bugün çok midem bulandı
Noluyoya 36.haftamdayım hala var inanın bazılarında nadir de olsa böyle devam ediyormuş malesef az az sık sık ye diyo doktor yemek yemek zulüm oldu bana artık
Hillalya Birde kızlar idrar tahlilinde hepsi normaldi bi tek 7,8 lökosit ve 8,10 epitel hücresi görüldü yazıyodu doktorum cok az dedi onuda suyla atarsın diyip ilac vermedi ama oda bulantı yaparmı ki valla lafaö iyice karıştı ?
Hillalya Sedayavuz evet benimde 2 gün oldu 2 gün olmadı sonra 1 gün oldu 1 gün olmadı bugun daha kötü sanki
pol34 Hillalya moralinizi bozmak istemem ama ben doğuma girerken bile kusmuştum. Bi ara bulantım kayboluyor gibi oluyordu bazı günler geri geliyordu. Bi ara acaba psikolojik olarak mı ben böyleyim yoksa kusmak artık alışkanlık oldu midem ondan mı böyle yapıyor falan diye düşünmeye başlamıştım. Doğumdan sonra şıp kesilmişti doktoruma sormuştum hormonlar hamilelikte çok yükseldiği için bulantıyı tetikliyor demişti
Aleffb Hillalya evet bende öyleyim hem mide bulantm hemde yanma var Yemekten zevk almıyorum :( evladm doğana kadar o kilo alsın diye zorluyorum son 6 7 hafta .
Sedayavuz Hillalya şimdi sıcaklar başlıyor öf sıcak derken bulantın bir tık daha unutucak hale gelirsin. İki gebeliğimde de sıcaklar tüm sıkıntılarımı ört bas etmişti😂
Pamiramsi Hillalya bebek iyice büyüdü ve midenizin etrafına tekme attığında mideniz bulanıyor 😂 aynı durumu yaşıyorum 🫢
Pamiramsi Hillalya bence öyle yani bilimsel olarak değil ama mideme çok baskı yapıyor, tekme olmasa da geriliyor bişe yapıyor yani 😂 midem hep ağzımda aynı zamanda da hep açım