Siyahbeyaz_ a-b1 o günden beri hiç tadım bile yok bebeği düşünüyorum annesiz dünya çok zor ya. Rabbim onu kotulerden korusun. Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın …
sednc0 a-b1 belkide son zamanlarda en etkilendiğim olay oldu o kadar üzüldüm ki hiç aklımdan çıkmıyor ne kendisi ne bebeği rabbim kimseyi eli boş, hiçbir çocuğu da annesiz bırakmasın
a-b1 Yesimmmmi bebeğinin vefat ettiğini mi duydunuz 😔ben bilmiyordum. Annesini diyorsanız o gerçekten vefat etmiş paylaşım yapıldı memleketinin bulunduğu vefat duyuru hesabından
GirlandBoy_Mom Yesimmmmi evet anne vefat etti bebeği küvezdeydi en son @[silindi] arkadaşım onunla daha yakındı en doğrusunu o bilir şuan
Seyma63_ GirlandBoy_Mom ben yarın köye gidiyorum bayram için tam net öğrenince yazarım eşimin köylüsüydü🥹😔
a-b1 kimebaktin4 burdan bi anneydi Femay. Doğumda vefat etmiş beynine pıhtı atmış 😔bebeği de kuvözdeymiş onu merak ettim
keyfimin-kahyasi-misin a-b1 doğumda değil doğumdan önce bilinci kapanmış ve bebeği almışlar diye yazmışlardı
staRmama a-b1 evet @[silindi] postunda açıklama yaptı beyin kanaması geçirmiş gebelik kolestazından sanılıp acil sezaryen olmuş ertesi gün uyanmayınca tomografide beyin kanama geçirdiği anlaşılmış maalesef
a-b1 Siyahbeyaz_ benim de hiç tadım yok . Hep aklımda o bebiş. Allahım yardımcısı olsun hiç incinmesin inşallah
Siyahbeyaz_ a-b1 bahtı yolu güzel olsun inşallah bi anne olarak en içten dua bunu yapabiliyorum çok üzücü bir durum🥺