r_deniz HappyMom iyi bayramlar. Ben yeniyim burada nasıl fotoğraf paylaşabilirim cevaplarsanız sevinirim
Merve_kucuk r_deniz Ben yeniyim burada nasıl fotoğraf paylaşabilirim cevaplarsanız sevinirim Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Sdnrymnklc HappyMom iyi bayramlar güzel anneler herkese tatlı güzel bir Bayram dilerim. Biz 5 aylıgız inşallah seneye kucagımda olur annesinin bitanesi
Elifinizz5461 HappyMom Bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar 🌸 malesef ikiside değil kimyasal gebelik geçirdim çok üzgünüm moralim çok bozuk içim buruk bir bayram geçiriyorum
Mavela reyhan03K Mutlu bayramlar olsun 5. ayda hala mide bulantısı yaşıyor musunuz ? Ben de yaklaşık o süre içindeyim bulantılarım devam ediyor :(