Yesimmmmi Bugun günlük işimi yaptım bayram geliyor diyede adan zeye temizlik yapmadım sadece günlük makina attım eve neyse uzanayım biraz dedim vajinamın biraz yukarısında bıcak saplanır gibi 10 saniye bir ağrı oldu kötüydü sonra durdu peşinde hemen yine 5 saniye daha sürdü sonra birdaha olmadı kanama felan yok şükür yeni 4 aylık oldum bebeğin hateketleri var sanki bana dua edermisiniz inşaAllah bebeğim iyidir😌
2bebelianne Yesimmmmi enfeksiyondan varsa da bıçak saplantısı gibi ağrı olur bende de oluyor bende enfeksiyon yok ama soğuk suyla uğraştığım zaman da oluyor
Kikiriki Yesimmmmi önemli bir şey değildir merak etmeyin bende çok yaşıyorum 21z haftadayım hala ara ara oluyor doktorum normal hormonal oluyor dedi yine kontrolünüzde sorarsınız anlık geçiyorsa devam etmiyorsa korkmayın
SuEr_Tu1512 Yesimmmmi Aynısını ben yaşadım bugün. Sabahtan baya temzilik yaptım, öğlen uzanayım dedim. Çok kötü ağrım ve sancım oldu, sonrasında uyumuşum🥺
Yesimmmmi SuEr_Tu1512 vallah ben sadece ev süpürdüm kahvaltıyı topladım yani iş buydu ondada neden oldu anlamadım
SuEr_Tu1512 Yesimmmmi Ben bahçeyi süpürdüm komple, evi süpürdüm, yemek hazırlayıp, kaldırdım, bulaşık yıkadım. Ohh dedim iş bitti dinleneyim, bir sancı, bir ağrı benide mahvetti
Yesimmmmi SuEr_Tu1512 ay değmez yormayın kendinizi evinize gelenler kusur aramaya geliyorsa hiç gelmesinler